Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik üzletbe érdemes bevásár...

Melyik üzletbe érdemes bevásárolni a babának?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy az apróságokat, textil pelus, köröm készlet, pelenkák, cumik...stb nem szeretnék millió üzletbe bemenni. ha nem is mindent egy helyen, de hol lehet sok mindent, jó áron, azért jó minőségben megvenni? várom a tanácsokat. üdv.
2014. jún. 9. 10:38
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Tesco
2014. jún. 9. 10:53
 2/9 A kérdező kommentje:
kedves első, gondolom nagy tescora gondolsz. mert itt egy kisebb van ahol egy sor csak a babarész és nem túl nagy a választék.
2014. jún. 9. 10:56
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem akarsz sok felé menni, akkor szerintem netes boltokat nézz, azt tapasztaltam, hogy mindenhol más éri meg.
2014. jún. 9. 11:12
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

Első vagyok. Nálunk kis Tesco van.

Kaptam mindent ami kellett. Igaz mindenből csak 2 fajta van, de pont az a kettő, amit a legtöbben ajánlanak neked itt az oldalon.

Avent cumisüveg, sterilizáló, mellszívó

Textil pelenka van mintás, egyszínű

Törölköző

Baba ágynemű lepedő

Orrsziporszi

Körömbágó, cumi

Pelenka

Popsitörlő

Babaruha

A baba textilek a legjobb minőségűek a Tescóban, s a legjobbak, sőt a lég kedvezőbb áron vannak.

Egy bababolt drágàbb mint a Tesco, a ruhák, plédek... Pocsék minőség, ha rá van írva hogy 100% pamut sem az.

Mindent a Tescóban vettem, és ott 1 hónapig cserélnek ha meg gondolom magam.

2014. jún. 9. 11:47
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Mi a brendonban és az elefániban vettünk meg mindent.
2014. jún. 9. 11:48
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm első, akkor majd jobban megnézem. :) köszi mindenkinek.
2014. jún. 9. 12:10
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Brendon.mindenvan.minden arkategiriaban.en kellemesen csalodtam.egyedul a ruha smi draga.azt tescoba,auchanban vettunk sokat.
2014. jún. 9. 12:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Én sok mindent a babaszafariról rendeltem. Babaruhákat pedig bababörzén és fészbúkos csoportból vásároltam használtan. Ezeket a ruhákat még úgyis nagyon hamar kinövik. A pelenkát én tesco-ba vettem, a cumit is. Oda úgyis mindig betér az ember. Én is inkább a netes rendelésnek vagyok híve, igaz, hogy bele kell kalkulálni, hogy csak 10ezer felett szállítanak ki ingyen... De van amikor megéri ez a kényelem. Fészbúkon érdemes körbenézni amúgy. Van aki még a postaköltséget is elengedi csak tőle vidd a terméket.
2014. jún. 9. 14:43
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi. a ruhákat megvettem már. használtan, épp azért amit te is mondtál. én az ilyen ápolási kellékekre gondoltam, amiből azért nem árt ha új.
2014. jún. 9. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!