Hány hetes kortól érdemes bevásárolni a babának?
Akkor vásárolsz, amikor jól esik.
Ami tuti kell:
-bady (hosszu és rövidujji is pár darab)
-rugi
-kissapka
-overál
na meg még millió dolog, de gondolom van már listád...(én is küldhetek neked egyet, ha írsz)
Köszönöm a válaszodat!
Megköszönném neked a listát! :)
Amikor kedved van. Én nem vagyok babonás, az apróságokat kb a 20-25.héten elkezdtem megvenni. Inkább azért vártunk még, mert egy-két dolgot kaptunk családtagoktól, így nem akartuk megvenni előre. Kiságyat pl. most veszünk.
32 hetes kismama
Azért is érdemes elkezdeni időben nézelődni legalább, mert pénztárcakímélőbb, mint egyszerre bevásárolni. Jobb, ha van időd kivárni az akciókat, vagy hogy a vaterán, teszveszen olyan cucc legyen, amilyet szeretnél.
Én nem terveztem semmilyen vásárlást, mindig magától jött. Egyedül a kiságyért mentünk fel Pestre, mert ott olcsóbb volt, mint Szegeden. Egyébként mi is kaptunk egy-két dolgot már, de szoktam járni vásárba, bálásba ott is vettem néha tipegőt, kisplédet, satyit, kengurut stb. Mindig ami megtetszik és jó áron van, de nem szabad túlzásokba esni.( Bár Anyukám első lányuncsija lesz és a kb 20 db tipegővel, 4 overállal és egyéb rucikkal már a túlzáson is túltett(-:(-: De a mamák már csk ilyenek!)
Nekünk januári babánk lesz, úgyhogy melegebb ruhákban, babakocsiban gondolkodtunk, de kell vékony is, mert panelban lakunk és ott télen nagyon meleg van (9.-en.
Ha babakocsit veszel, mindenképpen olyat vegyél, ami téliesíthető. A boltban az eladók is, ha használtan veszel a kismamák is segítenek.
A kiságyból mi kombit vettünk, ágyneműtartósat, a helyhiány miatt. Etetőszéket is majd összecsukhatósat veszünk ugyanezen megfontolásból.
Hirtelen ezek jutottak eszembe. Boldog babavárást(-:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!