Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Csecsemővel hogyan tudok majd...

Csecsemővel hogyan tudok majd menni bevásárolni?

Figyelt kérdés
Babakocsit nem nagyon látom, hogy tolják meg úgy elég nehéz is kosarat is fogni meg vinni haza a cuccot. Gondoltam kengurura, de azt meg télen, hogy vegyem még rá a kabátra. Párom későn ér haza mindig és jó lenne ha el tudnám intézni ezt napközben. 35 hkm

2016. okt. 10. 19:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Babakocsival.
2016. okt. 10. 19:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Babakocsival. A legtöbb kocsinál alul van hely a csomagoknak is.
2016. okt. 10. 19:25
 3/13 anonim ***** válasza:
95%

Nem láttál még babakocsit toló embereket boltokban?? Hát hol élsz te?

SImán babakocsival elmegyünk, a boltban kosárba pakolok, aztán a babakocsi csomagtartó-kosarába pakolom a cuccokat. Sokkal egyszerűbb, mint babakocsi nélkül, mert nem kell cipekedni.

2016. okt. 10. 19:27
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Babakocsival. Babakocsit lezárom a bolt bejáratánál, a boltban leveszem a kabátom, felveszem a hordozót és úgy bevásárolunk.
2016. okt. 10. 19:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Babakocsival jártunk. Amúgy tényleg nem tudom, hogy te hová jársz vásárolni, de számtalanszor látok babakocsit toló szülőket vásárolni járni.:)

Később, mikor már tudtunk sportkocsit használni, úgy meg még könnyebb volt.

2016. okt. 10. 19:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Babakocsival. Kell egy könnyen irányítható babakocsi és egy bolt ami nem túl szűkös. Babakocsit is tolom meg kosarat is viszek. De az első kocsi óriási volt és nehezen irányítható, azzal egy művészet volt vásárolni. Ha lehetett kerültem.

Hazavinni a cuccot a babakocsi alsó kosarában szoktam.

Hordozókendőt tudsz kabát alá is kötni, ehhez meg egy jó nagy kabát kell.

2016. okt. 10. 19:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Biztos a nagy bevásárló központokra gondolt.

Ahol nagy kocsiba lehet pakolni.

Na most a helyzet az hogy van e auto?

Ha van auto akkor mi sem egyszerűbb mint autósülésbe rakni és a nagy toszigálós kocsin keresztül rakni a babahordozót.

Ha nincs kocsi kérdés mennyi cuccot akars venni?

Ha ne. Sokat akkor eleinte kendőbe szabad csak a babát vinni és egy hátizsákot.

Ha sok mindent szeretnél venni akkor erdemes babakocsival menni.

Annyi szokott a gond lenni hogy sok babakocsisról azt hiszik lopnak köszönhető ez a kisebbségnek mert ők tényleg igy lopnak.

2016. okt. 10. 19:38
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

En is babakocsival jarok vasarolni.

A boltban a kosarat az egyik kezemre akasztom,a masikkal tolom a kocsit es pakolom amit kell a kosarba.

De ezek csak kisebb vasarlasok,a friss dolgokat veszem igy.egy honapban egyszer megyunk apaval harmasban nagybevasarolni autoval.

Haza pedig En is a kocsi aljaban hozom a cuccokat.

2016. okt. 10. 19:43
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is babakocsival vásároltam. Sokszor az alsó csomagtároló részbe pakoltam a kiválasztott árukat, mert kosárral a kezemben és a babakocsival nehéz volt lavírozni. De olyat is látok sokszor, hogy a tologatós bevásárlókosárba belepakolja az anyuka a hordozót a gyerekkel együtt, a fennmaradó helyre meg az árut (én ezt nem csináltam soha).
2016. okt. 10. 20:06
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én általában penny-ben vásárolok, ahol nincs kis kézi kosár. Amíg pici baba volt, 3 verzió volt: Kevés vásárolnivaló esetén gyalog mentünk, a babakocsi aljába tettem a holmikat, szalagnál kipakoltam, látta a kasszás, hogy üres a kocsi alja, fizetéskor visszapakoltam. Kicsit nagyobb vásárláskor autóval mentünk, a hordozót a toszi-kocsira tettem, pont megállt a kihajtós gyerekülésen. Egyik kézzel fogtam, másikkal tettem-vettem. Havi nagybevásárláskor apa tolta a babakocsit, én a bevásárlót.
2016. okt. 10. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!