Én speciel nem tudom, hogy milyet vettek. De hogy őszinte legyek, nem is érdekel. Amúgy, ha nem ezen, akkor háborognak máson. Mindig kell valamit, vagy valaki, akit szapulni lehet.
2016. márc. 26. 14:18
2/21 anonim válasza:
Nem tudom, hogy milyet vettek, de nem is érdekel.Egyébként a celebek szeretnek nagyzolni, dehát megtehetik...
2016. márc. 26. 14:21
3/21 A kérdező kommentje:
Mamas&Papas-nál Bugaboo Buffallo-t.
2016. márc. 26. 14:34
4/21 anonim válasza:
én se tudtam eddig, de most rákerestem..bugaboo. nem tudom miért háborodnak fel ezen, mások is vesznek ilyen babakocsit.
2016. márc. 26. 14:35
5/21 anonim válasza:
Most rá kellett gugliznom, hogy ki az az Istenes Bence. Nem lettem sokkal okosabb, de úgy fest, valami ex-műsorvezető. Nem tudom ki van ezen felhábotrodva, de nyilván az, akinek nincs jobb dolga, mint más életével törődni. A saját megkeresett forintjait mindenki arra költi, amire akarja. Gondolom a story magazin(van még olyan?) meg a fókusz és egyéb magasröptű sajtóorgánumok célközönsége hőbörög, mert nincs annyi izgalom és boldogság a saját életükben amennyire vágynak, így feltétlenül más viselt dolgaival kell foglalkozniuk. Istenem, ilyenkor mennyire áldom magam, hogy már évekkel ezelőtt lemondtam a tv előfizetést. Már csak abból a szempontból is praktikus, hogy amióta üzemen kívül van a készülék, statikus elektromosság híján sokkal ritkábban kell törölni a port róla.
2016. márc. 26. 14:52
6/21 anonim válasza:
Tök mindegy ki mit vesz."Ismert személy" vagy sem.Mindig belekötnek az emberek mindenbe.A fehér az a baj ha fekete akkor meg az. Mert sok ember ezt élvezi,mivel az unalmas semmitmondó életébe belefáradt könnyebb masokat lehurrogbi.
Engem pl annyira nem érdekel kinek milye van ki mit higyan csinál!Nem bíráskodni kell hanem a saját portán söprögetni.
Ha én ide kiírnám hogy fél milliós babakocsit akarok venni akkor elhordanak,ha azt írnám hol vegyek használt cumit szintén elhordanak mindennek.Szóval tök mindegy mit és hogy csinálsz mindig van aki mindent jobban tud.
Más is vesz ilyen babakocsit sőt még dragábbat.
Amúgymeg: ők ismert személyek (tök mindegy hogy mit tett le vagy tett-e le valamit az asztalra ezt a vilagot éljük ez van) nekik van egy rajongói oldaluk ahol megosztanak dolgokat. A rajondók likeolnak az unatkozó emebbrek csak azért kedvelik az oldalukat hogy minden kép alá írjanak valami rosszat és negatív támadó dolgot.
Én ahelyett hogy azon háborognék és vitáznék ki mit vett inkább megnézel egy filmet vagy valami..Ha valaki nem érdekel nem követem végig az életét.Mert magasról teszek rá ;)
2016. márc. 26. 14:58
7/21 anonim válasza:
Hiába pontoztok le ez így van! Mindenki azt vesz amit akar.Arra költi a pénzt amire akarja.Az irigyeknek meg a befásult embereket úgyis bosszantja minden.Egy válasz is.Mert normális ember módjara nem lehet elfogadni a másik véleményét mivel az nem egyezik az övével..Ez nem az én szegenységi bizonyítványom.Szóval hajrá le lehet pontozni a haszontalan válaszomat csaknert más a véleményem.
2016. márc. 26. 15:12
8/21 anonim válasza:
Én nem hallottam még se erről a pasiról, se a felháborodásról, úgy látszik kő alatt élek :-) (tv-nk mondjuk nincs), meg azt se értem miért lehet felháborodni azon, hogy valaki vesz egy ilyen babakocsit.
2016. márc. 26. 15:45
9/21 anonim válasza:
He?? :) honnan tudjam milyen babakocsit vettek? De ... Egyáltalan kit erdekel? :D
Ők valamiféle sztárok?
Ne hari de megnéztem ezt a b kocsit. Ez valamilyen nagy számba menő babakocsi? Vagy nem ertem...
2016. márc. 26. 15:46
10/21 anonim válasza:
sajnos nem tudom, hogy ki a felesége, meg azt sem nagyon, ki ő (vagyis még a vivás időkből emlékszem rá), de az emberek azon is felháborodnak, ha valaki magánkórházban szül, nemhogy ezen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!