Jogos a felháborodás?
15 éves lány vagyok, a barátom 18. Már egy éve ismerem, azóta "bontakozott", és most egyszerűen nagyon szerelmes vagyok:)
Nem energiaital-motor-haverok fiú, tisztel, rendes étterembe visz nem mekibe, anyukámnak virágot hoz, ha itt ebédel, szóval tényleg, nagyon értékelem.
Viszont osztálytársaim folyamatosan szekálnak vele, hogy kitartatom magam (csak mert dolgozik és így van némi plusz pénze, de ruhákat, ékszereket nem fogadok el) és hogy a srác pedofil(!)
Mit lehetne nekik mondani? A klasszikus "irigyek" szöveg nem hiszem, hogy működne, maximum beképzeltnek tűnnék.
15L
Aranyosnak hangzik a fiú, nem értem, az osztálytársaidnak mi baja, és egyáltalán, mi közük a döntéseidhez...
Később 3 év egyáltalán nem fog számítani, most meg abban, hogy ő akarhat olyat, amire te még enm vagy kész. Ha megérti, hogy veled lassabban kell menni az ilyen dolgokban, mint egy 18 éves, tapasztalt csajjal, akkor minden oké vele.
Értesd meg azokkal, akiknek baja van veletek, hogy nem az ő dolguk, semmi közük a párkapcsolatodhoz.
Jól érzed, az "irigyek" szöveg tényleg egy nagy hülyeség, legtöbbször a hasonló esetek hátterében egyáltalán nem irigység áll, hanem inkább ilyen "miértisne?!" alapon kezdődnek ezek a bántalmazások.
Szintén elcsépelt szöveg, de sokkal hitelesebb, mint a "pff, irigyek": minden csoda három napig tart. Ők éppen a te életeddel foglalkoznak a sajátjuk helyett, gondolom velük nem sok érdekes történik mostanában, veled ellentétben. Hagyd rájuk; ne mutasd, hogy bántana - ne bántson -, még csak vissza se vágj semmi ilyen ezerszer lejáratott szöveggel, mint az "irigy kutyák", állj ki magadért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!