Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Aki nagyon drágán vesz babakoc...

Aki nagyon drágán vesz babakocsit, miért teszi?

Figyelt kérdés

A gyereknek teljesen mindegy, hogy 30 ezres, vagy 400 ezres babakocsiban gurul. Miért veszitek a drága kocsikat?

Nem provokálni szeretnék, csak nem értem!

2016. márc. 5. 13:40
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

24es

Igen értetlenkedem a horror àru autóknàl is. Persze azt nyilvàn nem pàrszàzezerért vennék,hiszen nem mindegy a minőség pl egy balesetnél.

Egy ferrari azért dràga mert kézzel készìtik rakjàk össze belső kàrpitot pl vagy limitàlt kiadàsú meg ugye presztizs- ami ugye a sznobsàgról szól.

De egy volvo pl biztonsàgos oké ott azt kell megfizetni.

De pl egy suzukin??? Az mitől 4 millió? Na itt jön a különbség lehet venni suzit 4-8 milla között volvot meg 10től. (Most csalàdi kocsit nézzünk) De 30 millióért mitől lesz jobb vagy màsabb a kocsi? Semmitől.

2016. márc. 6. 13:19
 32/33 anonim ***** válasza:

Nem mindenki azert veszi meg a draga babakocsit, mert az draga es "meno".

Tobb gyermekem van, sok babakocsit volt mar lehetosegem kiprobalni. Vannak tapasztalataim es ez alapjan osszeraktam magamban, hogy a kovetkezo babakocsival szemben milyen elvarasaim vannak. Eleg hosszu a lista es szinte minden pontja a praktikummal kapcsolatos. Olyat szeretnek venni, ami tokeletes lesz az elso naptol vegig, ameddig babakocsot kell hasznalni.

Ezzel a keppel a fejunkben elkezdtunk korbenezni. Arkategoriat nem kellett meghatarozni, nem zartam ki a legolcsobbakat sem, azokat is vegigneztem, de felso hatart sem kellett huzni.

Megtalaltuk a tokeleteset, ami minden igenyunket kielegiti, es igen, 400 korul van, illetve picit tobb, de ebben mar benne van a hordozo es az isofix-es talp is (ezeknek egyaltalan nem nezem az arat, mert nagyon sokat utazunk).

Ezert vettem ilyen draga babakocsit.

Nem az ara miatt, vagy hogy "felvagjak" vele. Egyebkent sem egy Stokke xplory, nem kiabal rola, hogy mennyibe kerul, egy atlagos babakocsinak nez ki.

Nyilvanvalo, hogyha anyagilag ez megerolteto lenne, akkor kompromisszumot kotnek nehany dologban es vennek olyat, amire telik.

Ha egy 100 ezer forintos babakocsi is ugyanugy tudott volna mindent, amire szuksegunk van, akkor azt valasztottam volna, mert hiaba telik ra, csak egy nev, vagy marka miatt nem fizetek tobbet, mint amennyit kell.

En nem is ertem, hogy miert kell ujra es ujra ezen a kerdesen lovagolni. Van akinek az 5 ezer forintos cipo tokeletes, mas viszont ragaszkodik x markahoz, amibol viszont 50 ezer alatt nem kapni.

Nincs ezzel semmi gond, ha anyagilag megteheti es nem hitelt kell felvenni hozza, vagy csusztatni miatta a szamlakat, akkor koltse arra a penzet mindenki, amire akarja.

2016. márc. 7. 07:51
 33/33 anonim ***** válasza:

Én nem ragaszkodtam drága babakocsihoz, mert rokonságból kaptunk kettőt is jó állapotban. Aztán használat közben rájöttem, hogy a 4 keréken kívül másra is igényt tartok:

- teleszkópos rugózás,

- nagy, felfújható, bolygósítható kerekek,

- masszív, strapabíró váz,

- állítható magasságú tolókar,

- a gyerek a menetiránnyal megegyezően és azzal ellentétesen is utazhat,

- kényelmes és tágas ülőfelület,

- a kocsi csomagtartójában maradjon hely másnak is a babakocsin kívül,

- praktikus tartozékok,

- külső megjelenés.

Fenti elvárásaimnak egyik 30 ezres kategóriájú kocsi sem felelt meg, így hosszas keresgélés után kinéztem egy drágábbat. Ha megtehetem, hogy megveszem az igényeimnek legmegfelelőbb darabot, akkor miért szívatnám magam mással?

2016. márc. 7. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!