Aki nagyon drágán vesz babakocsit, miért teszi?
A gyereknek teljesen mindegy, hogy 30 ezres, vagy 400 ezres babakocsiban gurul. Miért veszitek a drága kocsikat?
Nem provokálni szeretnék, csak nem értem!
Azért egy ABC desig nem egy drága cucc :D 100 körül van egy normál babakocsi ára.
Ami drága az 200tól fölfele...
Annyival nem jobb.
Én concordot vettem , a bébi hordozó miatt. 150 000Ft. Tesztelt ülés,könnyű bekötni és 2 éves koráig jó volt bőven, és ezt háttal lehetett bekötni, a lehető legbiztonságosabb. A barátnőim átlag kocsit vettek 50 körül és fél évesen egy ülést , ami mi 50 megint csak....de ha tesztes ülés akkor 70 min. ugyan ott vagyunk árban.
Értetlenkedés szempontjàból a kérdező mellett àllok,mert nem bìrom felfogni,hogy bizonyos àrkategória felett mi a különbség.
Ok van különbség a 20ezres meg a 200ezres között,de 200-300ezer felett? Szerintem semmi.
Mi 50.000Ftért vettük a Bergon babakocsinkat kb 5 hónapot hasznàltam,utàna nem kellett,vadi újnak néz ki, imàdtam. Biztos az agyérgörcs kerülgetett volna,ha a félmillàs babakocsit nem hasznàlom,aztàn pàr hónap múlva max félàron tovàbb adom...
A vàlasztàsnàl a szempontjaim:
-megfelelő magassàg(elég alacsony vagyok)
-gumis nagy kerék(semmiképp bolygó kerék)
-jó rugózàs
-stabil,strapabìró,biztonsàgos legyen
-praktikus tàrolórészek,tolòkar àtfordìtható legyen
-àtalakìtható legyen sportkocsivà
-könnyen összecsukható legyen
-elbìrjam,ha ràkényszerülök- alapjàraton nem kellett,sehova felvinnem,de ha mégis alapon...
-azért tetszen is külsőre
Végigjàrtam a brendont,meg jópàr babaüzletet és el voltam hülve az àrakon is,meg azon hogy némelyik mennyire nem praktikus,legalàbbis nekem. Egy tetszett nagyon az 100.000Ft lett volna,de magas volt Nekem. Nem tudtam rà visszatenni a babahordozót egyedül( ekkor le is mondtam az ilyen tìpusú kocsikról).
Mindenkinek szive joga olyat venni amilyet tud/akar de van amit én nagyzolàsnak tartok. Pl 1 milliós babakocsi vagy bababútor ami ràadàsul sima préselt falemezből van,nem is rendes fàból,mert ezek szerint nem is a minőséget fizetik meg csak vmi màrkanevet vagy designert aki tervezte.
Mert van különbség a megtehetem ezért a gyereknek mindenből a legjobbat,a minőséget veszem és a pénz nem szàmìt ezért vegyük csak meg ész nélkül a legdràgàbbat mert az biztos jó hozzààllàs között.
5 gyereket szültem, pár babakocsi volt már a kezem alatt.
Volt olcsó, Top Rider 2 is, meg a jó ég tudja már milyen kocsijaim voltak, de sok volt. 5. babánál szülés után vettem meg a babakocsit, amitnem is bántam, mert 2 nap múlva dtam meg, hogy betegen, lágyszájpad hasadékkal született. Akkor elkezdtem nézegetni a Stokke kocsikat, és az mellett döntöttem. Hogy miért? Első szempont az volt, hogy a baba magasan van a kocsiba, a Stokke Besafe babahordozóval meg még magasabban, ami nekem nagy előny volt, pláne, hogy a hordozó fektethető. Az ára horibilis összeg, mivel majdnem mindent megvettem hozzá, nyári téli szett, persze ezeket sem bántam meg, mert a téli szett nagyon melegen tartja a babát. Kesztyű sem volt rajta, és meleg volt a keze. A többi, mikor nagyobb volt már, egyszerűen imádta a kocsit, mig a többi gyerekem nem szerette ami nekik volt, és nem is akartak kocsiba ülni. A pici fiam viszontsokat kéretőzött a kocsijába, abba akart aludni, élvezte, hogy magasan van. Másik előnye, hogy picire összecsukható, lépcsőn is lehet vele közlekedni egyszerűen. Én nem bántam meg, és igen, akár egy autó is kijött volna az árából. De a fiam fontos nekem, és jól döntöttem. Nem vagyok sznob, egyszerű ember vagyok. Én imádtam a Stokkét, nehezen is váltam meg tőle mikor eladtam.
Ha megfelel az elvárásaimnak egy babakocsi (műszaki, kényelmi, design stb. szempontból) és van pénzem megvenni, akkor másnak nem teljesen mindegy, hogy miért azt választottam????
Lehet, hogy sokaknak elég, ha gurul egy babakocsi, nekem viszont ennél több dolog fontos.
Még annyi, hogy megtehetném, hogy 400ezerért vegyek, de ez engem nagyon nem mozgat! Sőt, biztos szívinfarkrust kapnék, ha a nagy összesarazná, a kicsi lebukná stb.
Nekünk egy használt Mamas and Papas van. 15ért vettük. Azért használtan, mert már nem gyártják és nekem ez volt a szerelemkocsi. Imádjuk! Tényleg köszönöm a válaszokat, talán kevésbé vagyok már "értetlen"! :)
Továbbá felhívom mindenki figyelmét!
Az oldalon a válaszadás nem kötelező!!!
Ismétlem!
Nem kötelező!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!