Februári babának milyen babakocsit ajánlanátok nem túl drágán?
Nekem Haberkorn easy kocsim van, és nagyon szeretem. A nagy kerekek télen a hóban is jól gurulnak, nagyon masszív, szinte elnyűhetetlen. Van hozzá textilmózes a picinek, amit be tudsz csatolni, jól be lehet bugyolálni. Két irányba is állhat a tolókar, dönthető teljesen vízszintesre, vagy félig, aztán ülhet is benne nagyobb gyerek. Egyedüli hátránya hogy nehéz, bkv-zni nem mennék vele, és az autóban is nagy helyet foglal, mert lapra csukható csak. Télre szerintem elég ideális. Én is használtam vettem 25ezerért. pl:
( [link]
nekünk ilyen van:
nagyon zárt, nem fúj be a szél, nem esik be a hó. szintén fordítható karos, vízszintesig dönthető, jó nagy pakolója van alul és zseb a hátán.
féláron meg lehet már venni használtan.
A mi babánk is februári lesz, mi ilyet vettünk. Jó nagyon a kerekei, könnyű, egyszerű kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!