Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Aki nagyon drágán vesz babakoc...

Aki nagyon drágán vesz babakocsit, miért teszi?

Figyelt kérdés

A gyereknek teljesen mindegy, hogy 30 ezres, vagy 400 ezres babakocsiban gurul. Miért veszitek a drága kocsikat?

Nem provokálni szeretnék, csak nem értem!

2016. márc. 5. 13:40
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
0%
Egy részük mert tényleg előnyt talál a drágában, más részük meg mert sznob. Pl mint a volt kollégám... nem mostanában történt, már középsulis a gyerek, de amikor várták, beszélgettünk. MEsélte, hogy Bp-rl hozatták a babakocsit, mert az anyósa szt 100e alattiak semmit nem érnek. Találtak helyben 90 körül, de hát az 100 alatt van ugye. Nem fogod elhinni, de azt vették meg Bp-n, ami itt is volt, csak olcsóbban... de hát így elmondhatja, hogy száznál többe került. Orvos-jogász házaspár.
2016. márc. 5. 14:20
 12/33 anonim ***** válasza:
45%
Mert az tetszik neki, mert a szomszédnak is olyan van, mert szerinte jobb a gyereknek és így tovább. Mindenkinek más a fontos. Van, akinek ez, nekem pl a hálószoba padlószőnyeg a heppem, egyetlen egy tetszik, pedig már ezret végignéztünk, de annak négyzetmétere 16 ezer Ft, így csak a szőnyeg a hálóban 350 ezer Ft lesz. De ugyanilyen háklis vagyok a konyhabútorral kapcsolatban, de babaágyból is 80 ezreset vettünk, mert az passzol színben az ablakhoz, ajtóhoz, többi bútorhoz és az ringatható. De babakocsit 25 ezerért vettünk, használtan, mert az tetszett. Mindenkinek más a fontos, mások a prioritások. Amíg ezzel nem a gyerektől veszik el a pénzt, tehát nem arról van szó, hogy megveszik villogni a drága babakocsit, de aztán nem telik rendes ételre, gyógyszerre stb, addig nem zavar.
2016. márc. 5. 14:22
 13/33 anonim ***** válasza:
51%

nezd. nekem van egy ami ujonnan 30 ezres kategoria meg van egy ami ujonnan 250 ezres katsgoria (egyikhez 10 ezerert jutottam hozza a masikhoz 80 ezerert) alig hasznalt mindketto. minosegben eg es fold, a dragabb valoban klasszisokkal jobb minden szempontbol.

de amiert nem veszek uj autot az miatt uj babakocsit sem: mire kigurul az utcara a felet sem eri az eredeti aranak. ez szimpla kereskedelmi szemlelet. persze nyilvan benne van az is hogy en az uj-hasznalt kozti arkulonbozetet inkabb elkoltom a nyaralasunkra, mig vannak olyanok akiknek annyi a penze hogy nem kell valasztania.a nyaralas es az uj babakocsi kozott. na ok nyilvan megveszik az ujat mert nem izgatja oket a dolog. mindenki mas aki ettol elter es megis ujat vesz az vagy sznob vagy egyszeruen 0 uzleti erzeke :)

2016. márc. 5. 14:29
 14/33 anonim ***** válasza:
83%
Volt szerencsém többféle babakocsit is kipróbálni a gyerekemmel, de rájöttem, hogy a mi igényeinket nem tudja kielégíteni a 30 ezres darab és mivel anyagilag nem jelentett nagy terhet, vásároltunk egy magasabb árkategóriájút. Nem bántam meg, másnak meg semmi köze hozzá.
2016. márc. 5. 14:31
 15/33 anonim ***** válasza:
42%

Értem én, hogy nem mindenki Forddal jár, van akinek futja BMW-re. 100ezerig jelennek is meg plussz dolgok egy babakocsin. (Kényelem, súly, design stb.) Ezeket a 400ezres kategóriákat viszont már tényleg nem tudom hová tenni!

Bocsi kérdező de nem értelek ,miért is nem tudod hová tenni ?Zavar téged ?Akkor az is zavar ha valakinek 30 autó van azt sem tudod hová tenni ? Vagy hogy valakinek a gyerekének 6000000 ft a bútora v több ? nem is értem szerintem szimplán csak szúrja a szemedet.Valószínű ha ez nem így lenne nem teszed fel a kérdést sem .Én irtam ,hogy miért van 400000 ft babakocsink .Engem nem zavar pl az mikor látom ,hogy valaki rozoga,szakad ,mocskos ,kopott,meghajolt babakocsiba rázza összevissza a gyerekét .Fel tegyem a kérdést miért nem vesz normális babakocsit ? Semmi közöm hozzá !!

2016. márc. 5. 14:35
 16/33 anonim ***** válasza:
18%
30 millióért van autója (akart lenni )
2016. márc. 5. 14:37
 17/33 anonim ***** válasza:
80%

Azért a 30e és 400e között van bőven választék, de egy igazán jó babakocsit tényleg nem kapsz újonnan 30 ezerért...

A miénk 120e volt, 2 gyereket frankón kiszolgált, ugyanezt vette 2 barátnőm is (tök véletlenül), nekik is bejött, míg azok az ismerőseink, akiknek csak az ár volt a fontos, mármint hogy minél olcsóbb legyen, max. félévente cserélgették.

Amúgy ez ugyanolyan példa, mint hogy miért nem vesz mindenki kocsit 2 millióért, miért járnak 20 milliós autóval, a családnak nem teljesen mindegy? :)

2016. márc. 5. 14:49
 18/33 anonim ***** válasza:
26%

Keret lett volna 400 ezresre is, de felesleges pénzkidobásnak tartottam. Boltokban végignéztük a kínálatot majd a kinézett babakocsit (újonnan tartozékokkal 250e) E-bay-en megvettem 25e-ért.

Kihívtunk egy ipari szén-dioxiddal tisztító céget, 4000 Ft-ért csíramentes lett. Azóta is ezt használjuk, teljesen jó.

2016. márc. 5. 14:57
 19/33 anonim ***** válasza:
16%
Mert miért toligáltam volna egy ócska, szétesős ronda kocsiban a gyereket ami senkinek sem jó. Plussz fontos volt, hogy minőségi gyerekülés legyen hozzá. Az meg magában 100ezer.
2016. márc. 5. 19:36
 20/33 anonim ***** válasza:
44%
Na, amit anno én szempontnak tartottam: 3 kerekű legyen (barátnőmét toltam, kényelmes volt), nem kellett, hogy kicsi, könnyű legyen, mert házban lakunk, illetve a kocsiban is elfér, legyen a babának (ezt egyébként ki tudja) kényelmes. ABC Design 3 Tec-re esett a választás. Sokan erre is mondták, design babakocsi... Megsúgom, egy percig nem bántam meg. Egy kézzel irányítom, ami nekem speciel fontos. Igaz, nem kicsi a váz, de NEKEM nem is ez volt a lényeg, mivel földszintes a ház, és a kocsi cs.tartójába is befér. Ja, és nem mellesleg jól néz ki. Igen, ez sem volt elhanyagoltható, bár nem elsődleges. És szerencsére megtehettük,hogy megvesszük. Ez kb. olyan,hogy miért van nekem Opel Mo..., amikor a Suzival is eljutok bárhová? Mert akárhogy is nézzük, nem lehet összehasonlítani. Ja, és lehet lepontozni! :)
2016. márc. 5. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!