Kunert vip babakocsiról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Most néztem még csak, egyelőre az ára miatt, megfelelő lenne. 2. emeleti lakásban lakunk, a leírásban benne van hogy 12kb, ami nem könnyű, de nem sok újszülött kocsi könnyű.. Főleg olcsón. Van akinek ilyen van és bejött? :)2015. jún. 25. 21:38
1/6 anonim válasza:
Kertvárosi övezetbe jó,de ha emelgetni kell (busz,emelet) akkor én nem ajánlom,nagyon nehéz,nagyon széles...
2/6 anonim válasza:
Nagy dög nehéz széles és silány. Inkább használtan vegyél normális kocsit. Facebookon rengeteg babakocsis csoport van írd ki miknek kell megfelelni a kocsinak és kapsz bőven ajánlatot.
3/6 anonim válasza:
Kunert,Bogus egy kutya,dög nehezek.És valóban silányak.
Mennyit szánsz kocsira?
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. 36ért volt akciósan újonnan, az megèrte volna. 40-50 ha új. Használtan attól függ mi van hozzá. Mert az se jó, ha veszek 10-20ért egy kocsit, de nincs hozzá semmi más. Majd szétnézek facebookon js.
2015. jún. 25. 23:51
5/6 anonim válasza:
Mutattok egy párat (nagyon sok babakocsi megfordult a kezem alatt már)
Ez egy nagyon jó babakocsi ,és könnyű , cipelni is meg minden sokáig tudod használni,és még sport babakocsit sem kell venned!
Ez is nagyon jó főleg ennyiért !N
Nekünk most ilyenünk van,és imádom!
Figyelj maga kunert márka egy nagyon fos,használtam egy 2 hétig.. Szörnyű, inkább vegyél használtan de jó minőségűt!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) nézegetünk, lehet úgy is csak augusztusba vesszük meg, addig még gyűjtöm az infókat :)
2015. jún. 26. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!