Kunert babakocsiról vélemények?
Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 09:30
2/17 anonim válasza:
Soha nem vennek megegyszer.
Tanyara es falura tikeletes, ahol meg a '20-as evekben elnek lovaskocsival.
Mashova egy rakas sz@r, de ez igaz az osszes Lengyel babakocsira.
3/17 anonim válasza:
Én sem vennék.Egyik ismerősömnek ilyen volt,de a gyerek 1 éves kora előtt kb 9 hónapos volt,amikor lecserélték.Dög nehéz.
4/17 A kérdező kommentje:
köszönöm! Bergon?
2013. jún. 8. 11:37
5/17 anonim válasza:
azok is batár,nehéz kocsik.Linkelnél képet,hogy a Bergonnál melyikre gondolsz?
6/17 anonim válasza:
nekünk van, el vagyunk vele, igaz nem kell emelgetni :) mert tényleg dög nehéz. Jól bírja a gyűrődést, de a kosarába nehéz pakolni. Jól irányítható. De ha teheted inkább másikat válassz, de vigyázz, mert más néven ugyanezeket árulják még...
8/17 anonim válasza:
Ez mind egyre mennek, ugyan az a gagyi lengyel gyártmány, szerintem keressetek valami minőségit.
9/17 A kérdező kommentje:
pedig nem olcsók ezek sem... azthittem jó kocsik:-( ajánlanátok márkákat? már teljesen kétségbe vagyok esve, eddig a pierre cardin ok tetszettek arról is lebeszéltek ismerősök akiknek volt....
2013. jún. 8. 13:44
10/17 anonim válasza:
3-as,5-ös vagyok.Nekünk volt PC babakocsink meg voltam vele elégedve.Most egy noname multifunkciós kocsink volt (Baby Relax)Ez sem volt túl könnyű,de szuper volt.Tegnap vettem meg az álom babakocsnkat (quinny)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!