Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Kunert babakocsiról vélemények?

Kunert babakocsiról vélemények?

Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 09:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
nekem olyan kell ami 3:1 ben hordozó , mózes, meg sport.... ezek meg ugytűnik nehezek
2013. jún. 8. 14:14
 12/17 anonim ***** válasza:

Graco Symbio travel system, nem nehéz, 3 funciós és nagyon strapabíró.

Egyébként a kunertek és társainak a hordozója olyan, hogy ha milliókat fizetnének sem raknám be a gyereket azzal a kocsiba.

2013. jún. 8. 14:17
 13/17 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget, ízlések és pofonok, én ebbe a graco ba nem raknám a gyerekem... mindegy majd találok jó babakocsit. De nehéz ügy....
2013. jún. 8. 14:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Izlések és pofonok ez tény, de a graconak tesztelt biztonsági ülése van ami ráadásul a legnagyobb a piacon és nem kellfél évesen újat venni, mert nem fér bele hanem ténylegesen 13kgig használhat ezeknek a lengyeleknek viszont semmi tesztjük nicns nem véletlenül szinte semmilyen biztonságot nem nyújtanak.
2013. jún. 8. 14:33
 15/17 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm a felvilágosítást:-))))
2013. jún. 8. 15:03
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
NIncs mit. Még anyit, hogyha még is ilyen kocsit veszel, akkor inkább vegyél mellé még egy bizontásogs hordozót, maxi-cosi, römer, britax, cybex, graco ezeknek vannak biztonságos horodzóik amik tesztelve vannak és ott biztonságosnak is bizonyultak.
2013. jún. 8. 15:22
 17/17 A kérdező kommentje:
oké:-)))))
2013. jún. 8. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!