Kunert Gold babakocsiról tapasztalat? Ezt vagy az Adbor Arte 3x3-t néztem ki, kíváncsi lennék véleményekre, akiknek ilyen van/volt.
Ha sokat utaztok vele, sztem nem túl praktikusak ezek a multifunkciós kocsik. Eleve a váz sok helyet foglal, és akkor még teheted el a mózest, vagy a sportrészt, ha nem a hordozóban szeretnéd tologatni a kicsit. Összecsukni sem olyan egyszerű azért őket. Nekünk is multifunkciós van (másmilyen), de ma már nem ilyet vennék, pont ezek miatt. Inkább néznék egy lapracsukható travel system babakocsit, pl. ilyet:
Sokkal könnyebb lenne ezekkel utazni. Bár sokat számít az is,h milyenek a terepviszonyok felétek. Mert ha nagyon rosszak, akkor tényleg jobban jártok a nagykerekűekkel.
Egyiket sem venném meg ezek közül.Szarok már bocs.
Mennyit szánsz rá?
Köszönöm a válaszokat. Mindenképpen újat szeretnék venni, mert egyszer majdnem belefutottam egy használt, képeken gyönyörű állapotúnak látszó, élőben viszont összehányt, koszos, törött kerekű Pierre Cardin babakocsiba 40ezerért. Még jó, hogy nem futárral kértem a küldést, hanem személyesen megnézettem előbb egy ismerőssel.Azért, mert lengyel babakocsi, szerintem sem kell leszólni, főleg úgy, ha az illetőnek nem is ez a fajta van, szóval tapasztalata nincs konkrétan vele.65, max 70 ezret tudok rászánni, az Adbor 64, a Kunert 65e. [link] Nekem annyira kell, hogy kitegyem benne levegőzni a gyereket, néha gyalog elsétáljunk a nagyszülőkhöz (elég rossz az út, ezért nem jöhet szóba a kis dupla kerekes-meg nem is tetszik), buszozni soha, leginkább kocsival vinni ide-oda, ezért kell a hordozó. Opel Astráink vannak (F és G is) 5 ajtós (nem kombi, nem Sedan, hanem teljesen felnyílik csomagtartó ajtó), de szerintem egy olyan 90x65x35 összehajtott váz fér bele.
Valaki esetleg, akinek van is Kunert-je vagy Adbor-ja? Mennyire vált be? Mekkora összecsukva a váz pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!