Kunert Silver multifunkciós babakocsiról mi a véleményetek?
Van valakinek tapasztalata vele?
Ebbe nagyon beleszerettem, de még nincs tapasztalatom ilyen téren.
Hallottam róla rosszat is, és félek is, hogy dög nehéz. Nálunk rosszak az utak, hepehupásak a járdák, ahhoz kellene masszívabb kocsi, de ezzel tömegközlekedni is kihívás.
A peg perego lenne az igazi álom, de az megfizethetetlen nekem. még használtan is. ez meg árban egész okésnak tűnik, jól is néz ki, csak hát nem biztos, hogy jól is funkcionál.
Nekünk ilyen volt. Nekem is az útviszonyok miatt tetszett meg :) Én szerettem, mert nagyon könnyű tolni (egy kézzel is), nagy a bevásárlókosara, a sportrész két irányban használható.
DE tömegközlekedésre nem igazán alkalmas, mert hatalmas és nagyon nehéz is. Ha sokat autóztok, csak akkor ajánlanám, ha nagy autótok van.
nagyon szép, én is néztem ezt a kocsit
úgyhogy várom a véleményeket
Köszönöm. Jöhetenk még válaszok.
Sajnos elég kis autónk van, amolyan mindenhova beférő városi szösz :-) és azt hallottam, hogy ez a kocsi összecsukva is elég nagy heleyt foglal. Olyan lenne jó, ami kis autóba is belefér, könnyű vele buszozni is, beledöglés nélkül felcipelhetem az első emeletre (liftünk nincs), de a rossz uatkon is megállja a helyét. No, tudom, mostmár sokat akarok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!