Mi a véleményetek a kunert silver babakocsiról?
Ha ez nem, akkor milyet vegyünk? Most egy chicco ct01 babakocsink van, és ettől szélesebb sportkocsis résszel rendelkezőt szeretnénk! Nem ragaszkodunk a 3 részhez, csak a teljesen vízszintesig fektethető felülethez!
A Tako is lengyel, és még rosszat csak annyit hallottam róla, hogy nehéz.
Láttam élőben ezt a kunertet, alacsony, vékony vázú.
Köszi az eddigi válaszokat! Akkor linkeljetek már légyszíves olyat amit tudtok, hogy strapabíró és a sportrész szélesebb, mint a chicconak!
1,5 évesen már overálban nagyon nehezen fért bele!
Amúgy én is láttam előben Miskolc Tégel áruházban és amennyit tologattam jónak tűnt és masszívnak mondták az ekadok
Köszi az eddigi válaszokat! Akkor linkeljetek már légyszíves olyat amit tudtok, hogy strapabíró és a sportrész szélesebb, mint a chicconak!
1,5 évesen már overálban nagyon nehezen fért bele!
Amúgy én is láttam előben Miskolc Tégel áruházban és amennyit tologattam jónak tűnt és masszívnak mondták az eladók, de nyilván aki használja jobban tudja milyen is!
Amúgy mitől borzalom a kocsi? Szétesik? Szakad? Vagy mégis mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!