Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mi a véleményetek a kunert...

Mi a véleményetek a kunert silver babakocsiról?

Figyelt kérdés

[link]

Ha ez nem, akkor milyet vegyünk? Most egy chicco ct01 babakocsink van, és ettől szélesebb sportkocsis résszel rendelkezőt szeretnénk! Nem ragaszkodunk a 3 részhez, csak a teljesen vízszintesig fektethető felülethez!

2015. márc. 23. 08:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Amit néztem kocsit a baba születésétől adnak 1 év garanciát!
2015. márc. 23. 12:13
 12/16 anonim ***** válasza:
és mi áll a garanciában,javitják vagy pénzt is adnak vissza? annyira akkor nem lehet vacak amúgy :-) nekem is lengyel van,fél éve használjuk,semmi baja strapabíró. nézegess még,hátha látsz még pár kocsit ami tetszik,aztán megnézed mindet,lesz összehasonlítási alapod is legalább a választáshoz. pl. ha a chicco nektek bevált,annak nincs másik változata,ami szélesebb?
2015. márc. 23. 13:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Chicco Simplycity nekünk nagyon bevált. Imádom. Fektethető vízszintbe, és jó széles is, 1 évesem overálban is kényelmesen elfér(t) benne.
2015. márc. 23. 20:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Borzalom!Googlen milliót találsz.

Akkor már inkább Pierre Cardin,ha nem akarsz sokat költeni rá.

2015. márc. 23. 22:21
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! A garancia a rendeltetésszerű használat mellett történő meghibásodás javítására szól, ha nem javítható akkor cserélik!

De lehet, hogy megmarad az előző kocsink, és ha nagyobb lesz a baba, és nem fér el benne, akkor veszünk egy szélesebb sport kocsit amiben jókat tud még aludni!

2015. márc. 24. 06:30
 16/16 anonim válasza:
Én 2011 óta használom a Kunert Silvert, minden nap megyek vele, már a második gyereket "éli túl"! Még a harmadik babának is ezt terveztem használni, de ikrek lesznek, így újat kell vennem. Az autóba nem fér be, de ha mindennapos használatra kell, én ajánlom. Terepre mindenképpen. Persze lakótelepre, ahol csak aszfalt és beton van, keskeny lépcsőházi ajtókon át, liftekbe valóban nagy és nehéz, de nálunk a vidékies településrészen járdáról le, magas padkán át ez a túlélő!
2015. ápr. 13. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!