Háti hordozót szeretnénk 15 hónapos 13 kg-os babánknak venni, apa részére. Milyet ajánlanátok?
Előny, ha repülőn könnyen szállítható, pl feladós bőröndben,
ha majdnem 2 éves koráig minimum ki tudnánk használni,
ha nincs belepaszírozva a gyerek, neki is van némi szabadsága,
ha az árnyékolást meg lehet rajta oldani,
városnézésre és túrázáshoz keresünk.
Vázasat gondoltam eddig, de ötletem sincs mi a legjobb.
Érdekelnek pozitív és negatív tapasztalatok!
Vázasoknál talán annyi a probléma, h az önsúlyhoz még hozzájön a gyerek súlya. Együtt már elég durva tud lenni egy többévesnél.
Nekem ilyenem van:
Szia! Mi is hasonlo celbol (elsosorban turazas, kirandulas) kerestunk hati hordozot. Mi mindenkeppen vazas hordozot akartunk. Bababoltokban nem kapni megfelelot, tura, illetve sportboltban igen. Tobb helyen, tobb fajtat megneztunk, probaltunk. Vegul a Mountexben vasaroltunk egy Ospray Poco markaju hordozot. Van hozza napfenyteto is. Maga a hordozo 2-3 kg. 22 kg-ig hadznalhato. Ez arban magasabb fekvesu (60e ft volt) Olcsobban a Decathlonban lattunk Deuter markajut, de az nekunk nem tetszett. McKinleyt az Intersportban, Valude markajut az Overlandban. Utobbiak 50e ft korul mozognak. Nalunk a kenyelem dontott. Azota is rengeteget hasznaljuk. Szuper darab.
Ha van kerdesed, irj privatban.
Ilyen van, abszolút bevált.
Sima hordozóban nem maradt már meg a gyerekünk ilyen idős korában, a vázasat viszont imádta. Ebben sokkal nagyobb a szabadsága, túráztunk vele, bele lehet pakolni is egy csomó mindent. Szóval max. megelégedettség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!