Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ajánlanátok nekem TÉNYLEG...

Ajánlanátok nekem TÉNYLEG csepegésbiztos csőrös poharat vagy kulacsot 2 éves gyerek részére? Nem csak ötletet, hanem bevált terméket szeretnék!

Figyelt kérdés
Itthon pohárból itatom, de gyakran vagyunk úton, a kocsiban jobb lenne a kulacs, több fajtát is vettem már, ami csepegésbiztosnak volt hirdetve, de a táskám már mindegyiktől elázott legalább egyszer. Ja és fontos, hogy BPA mentes legyen.
2012. jan. 24. 08:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%

Kubu Waterrr kupak + Jana 2,5 dl-es kisüveg!

Nem csak ötlet, hónapok óta ilyet használunk, és még egyszer sem ázott el semmink! Olcsóbb is, mint bármely itató pohár.

2012. jan. 24. 09:01
 2/13 anonim ***** válasza:
Csatlakozom, a kUBU waterr üvege tökéletes, sosem folyt ki belőle semmi. Pedig gyakran kerül fejjel lefelé tárolásra:D
2012. jan. 24. 09:06
 3/13 A kérdező kommentje:
Mindkettőt próbáltam már, csak a baj, hogy egyik sem BPA mentes! Nekem ez fontos.
2012. jan. 24. 09:09
 4/13 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy BPA mentes-e, elég régen vettük, és nincs meg a csomagolás, de nekünk a tescós, és a DM-es -vagy Rossmann talán- babylove is bevált. Lényeg az, hogy szelepes legyen, és az mindig a helyére legyen igazítva.
2012. jan. 24. 09:20
 5/13 anonim ***** válasza:

Tesco saját márkás (mybaby, azt hiszem) soha nem csöpögött, bár már kivettük belőle a szelepet, mert a fiam nem tűrte, hogy nem jön belőle.

Viszont amíg benne volt, addig egyetlen egyszer volt baleset, amikor mosogatás után rosszul tettem vissza, és emiatt lejjebb csúszott a szelep.

De onnantól odafigyeltem, és egyszer sem fordult ilyen elő. Csak ajánlani tudom, és bpa mentes.

2012. jan. 24. 09:35
 6/13 anonim ***** válasza:

nuby szívószálas kulacs és keménycsőrös itatópohár.garantáltan egyik sem csöpög

[link]

2012. jan. 24. 09:58
 7/13 anonim ***** válasza:
Utolsónak - nekünk ilyen volt kettő is és csepegett. Lehet valami hibás szériát fogtam ki, de megfogadtam, hogy nuby-t soha. Amikor visszavittem, azt mondták, hogy a használat miatt lett ilyen, hiába mutogattam, hogy nincs egy hete, hogy megvettem:(
2012. jan. 24. 10:12
 8/13 anonim ***** válasza:
fura,a fiam elég sokáig használta,nem egyszer nem kétszer földhöz verte,de nem csepegett.persze ami bennemaradt a szívószálban pár csepp az kifolyt,de alapból akár ráztam fejjel lefelé,akármit csináltam vele nem folyt
2012. jan. 24. 12:36
 9/13 anonim ***** válasza:

Akkor csak én vagyok ilyen szerencsétlen:D

Az első után azt mondta, biztos hibás, de a második után már utáltam is:D

2012. jan. 24. 12:38
 10/13 A kérdező kommentje:

Rossmannos, Nuby nekünk is van, mindkettő csöpög. Szívószálasat a tisztítási nehézség miatt nem vennék, de a tescosat ki fogom próbálni. Tommy Tippie se rossz, gondolom az jóval drágább.

Köszönöm az eddigi kommenteket, mennek a felpontok és ha van még valakinek ötlete, nyugodtan írjon.

2012. jan. 24. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!