Ajánlanátok nekem TÉNYLEG csepegésbiztos csőrös poharat vagy kulacsot 2 éves gyerek részére? Nem csak ötletet, hanem bevált terméket szeretnék!
Kubu Waterrr kupak + Jana 2,5 dl-es kisüveg!
Nem csak ötlet, hónapok óta ilyet használunk, és még egyszer sem ázott el semmink! Olcsóbb is, mint bármely itató pohár.
Tesco saját márkás (mybaby, azt hiszem) soha nem csöpögött, bár már kivettük belőle a szelepet, mert a fiam nem tűrte, hogy nem jön belőle.
Viszont amíg benne volt, addig egyetlen egyszer volt baleset, amikor mosogatás után rosszul tettem vissza, és emiatt lejjebb csúszott a szelep.
De onnantól odafigyeltem, és egyszer sem fordult ilyen elő. Csak ajánlani tudom, és bpa mentes.
nuby szívószálas kulacs és keménycsőrös itatópohár.garantáltan egyik sem csöpög
Akkor csak én vagyok ilyen szerencsétlen:D
Az első után azt mondta, biztos hibás, de a második után már utáltam is:D
Rossmannos, Nuby nekünk is van, mindkettő csöpög. Szívószálasat a tisztítási nehézség miatt nem vennék, de a tescosat ki fogom próbálni. Tommy Tippie se rossz, gondolom az jóval drágább.
Köszönöm az eddigi kommenteket, mennek a felpontok és ha van még valakinek ötlete, nyugodtan írjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!