Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kreatív tevékenységet ajánlaná...

Kreatív tevékenységet ajánlanátok 5 éves fiam, sé 3 éves lányom részére?

Figyelt kérdés

Megvannak a szokásos zsírkréta-ceruza-filc-vízfesték-kivagdosás-gyurmázás-kreppapírral is szoktunk ügyködni.

Valami új kellene. Van valami jó ötketetek?

2010. szept. 30. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:

gyönyfűzés, vagy gesztenyét kilyukasztani, és azt felfűzni, lehetne lapra kézlenyomatokat csinálni, mármint tenyérfestéssel, stb :)

bár nem vagyok jártas, 13éves vagyok, de nálunk oviban anno nagy sláger volt:D

2010. szept. 30. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Esetleg az origami egyszerűbb darabjai? Vagy üvegmatrica festékkel is ügyködhetnének (mondjuk nem tudom, h a 3 éves mennyire tudna bánni vele, még nincs tapasztalatom ilyesmiben :)
2010. szept. 30. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:
20.20 vagyok. Vagy most úgyis ősz van, gyűjtsetek száraz leveleket, gallyakat és abból készítsetek képeket, vagy ugyanezt termésekből, magvakból is meg lehet csinálni (pl. lencse, sárgaborsó, rizs, kisebb szemű bab stb)
2010. szept. 30. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:
LEGO, de nem tematikus, hanem egy sima alapcsomag, amiből azt építenek, amit akarnak. Hihetetlen mértékben fejleszti a kreativitást.
2010. szept. 30. 20:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekek kreativitását az fejleszti leginkább, ha kevés játék mellett (elég egy doboz építőkocka, 1 kisautó vagy baba) hagyod őket egyedül játszani. Saját káromon tanultam meg, hogy nagyon vissza tud ütni a folyamatos foglalkoztatás, mert a gyereknek a végén ötlete se lesz, mit kezdjen magával, ha anyuci épp nem ér rá valami izgalmas tevékenységet kitalálni.
2010. szept. 30. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!