Kreatív tevékenységet ajánlanátok 5 éves fiam, sé 3 éves lányom részére?
Figyelt kérdés
Megvannak a szokásos zsírkréta-ceruza-filc-vízfesték-kivagdosás-gyurmázás-kreppapírral is szoktunk ügyködni.
Valami új kellene. Van valami jó ötketetek?
2010. szept. 30. 20:14
1/5 anonim válasza:
gyönyfűzés, vagy gesztenyét kilyukasztani, és azt felfűzni, lehetne lapra kézlenyomatokat csinálni, mármint tenyérfestéssel, stb :)
bár nem vagyok jártas, 13éves vagyok, de nálunk oviban anno nagy sláger volt:D
2/5 anonim válasza:
Esetleg az origami egyszerűbb darabjai? Vagy üvegmatrica festékkel is ügyködhetnének (mondjuk nem tudom, h a 3 éves mennyire tudna bánni vele, még nincs tapasztalatom ilyesmiben :)
3/5 anonim válasza:
20.20 vagyok. Vagy most úgyis ősz van, gyűjtsetek száraz leveleket, gallyakat és abból készítsetek képeket, vagy ugyanezt termésekből, magvakból is meg lehet csinálni (pl. lencse, sárgaborsó, rizs, kisebb szemű bab stb)
4/5 anonim válasza:
LEGO, de nem tematikus, hanem egy sima alapcsomag, amiből azt építenek, amit akarnak. Hihetetlen mértékben fejleszti a kreativitást.
5/5 anonim válasza:
A gyerekek kreativitását az fejleszti leginkább, ha kevés játék mellett (elég egy doboz építőkocka, 1 kisautó vagy baba) hagyod őket egyedül játszani. Saját káromon tanultam meg, hogy nagyon vissza tud ütni a folyamatos foglalkoztatás, mert a gyereknek a végén ötlete se lesz, mit kezdjen magával, ha anyuci épp nem ér rá valami izgalmas tevékenységet kitalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!