Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Hogy lehetne már újszülött...

Hogy lehetne már újszülött kortól biciklin is hordozni a babát?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek biciklizni,és erről a baba születése után sem szeretnék lemondani. fejben gondolkozok megoldásokon,mondjuk babahordozot előre rakni,vmi tartókára rakni. csak hát azt hogy. nem tudom,csak gondolkozok,h lenne jó. segitsetek ötletekkel. nem szeretnék mindig babakocsit tolni,és kocsink sincs.

2014. okt. 21. 07:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Császár után 2 héttel motorozni vagy bicajozni finomna szólva is felelőtlenség.

Kérdező, nem szültél, tehát bele se tudsz gondolni, hogy gátmetszés után napokig, de akár HETEKIG is sima székre leülni sem leányálom, császár után sem, mert ott meg a hasi heg húzódik. A biciklire kínzó eszköz a szülés utáni első időkben. De az első hetekben úgysem a bicajozáson jár majd az eszed, hanem azon, hogy arra a napi 2 percre, amíg levegőhöz jutsz két szoptatás, öltöztetés, pelenkázás, büfiztetés között, akkor arra a 2 perce ALUDJ. Főleg h a párodon kívül más segítséged nem is lesz.

2014. okt. 21. 20:45
 22/26 anonim ***** válasza:
Kicsioff: délben szültem fél 1korf már kint ültem a folyosón és ebédeltem. Egyébként van itt nálunk is egy család,bicigliznek: gyerekülésben hátul (rendes autós) gyerekülésben a gyerkőc s mennek... igaz külváros pesten belül.
2014. okt. 23. 15:12
 23/26 anonim ***** válasza:
Láttam már az utcán úgy biciklizni az anyukát, h ott volt a mellkasát kenguruba (vagy mei tai-ba) a pici baba! Én sem tartom ezt rossz ötletnek, mert mi is nagy kerékpározósok vagyunk, és olyan messze van még, mire ülni tud... Egyébként én október elsején szültem császárral, és október 9.-én már biciklivel vittem a lányomat az oviba! Úgyhogy összességében azt mondom, h semmi sem lehetetlen! :)
2014. okt. 25. 15:29
 24/26 anonim ***** válasza:
most a baba az elso nem te.ha annyira szeretnel biciklizni akkor a ferjed fel orat vigyaz a kicsire miutan megetetted es te mehetsz biciklizni egy kicsit.telot vigyel ha valami van majd a ferjed hiv.de tenyleg max fel orara menj.egy ujszulottet eletveszelyes biciklin vinni
2014. okt. 27. 10:11
 25/26 anonim ***** válasza:
Hogy a sportról se kelljen lemondanod és a babát is magaddal vihesd (biztonságosan), inkább a kocogást/futást javaslom. Hordozóban vagy jogger-babakocsiban viheted magaddal a bébit.
2014. okt. 28. 10:10
 26/26 A kérdező kommentje:
utolso kettonek is köszi! utána néztem a jogger babakocsinak,tetszik! te is olyat használtál?
2014. okt. 28. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!