Hogy lehetne már újszülött kortól biciklin is hordozni a babát?
11-esnél a pont. A babát két szopi között ráhagyod valakire, te pedig biciklizel.
Legalább fél év, amikor már viheted őt is biciklin.
Márpedig választanod kell, - későbbiekben is nagyon sokszor! - te, vagy a gyerek áll az első helyen!
A kerékpáron szállítást már csak azért sem tartom jó ötletnek, mert önhibádon kívüli balesetnek is kiteszed őt, ami neki -életkorából adódóan- sokkal több hátránnyal járhat, mint neked.
10-es! Már miért bicikliznék otthon,hogyha boltba menéshez nem akarok gyalogolni 2-3-4 km-eket,úgy is kéne bicikli.
és 2-es! már miért kéne kibirni azt a pár honapot biciklizés nélkül,főleg ha az nem is pár hanem 7-8 hónapról van szó. Már ha szülés után le tudok majd ülni.. :)
7-es. jogos a kérdés. Még nem szültem,csak tervbe van a gyerek fel akarok rá készülni. háát félek is a szüléstől,féltem a puncim,hiszem az nagyon érzékeny.
8-as. segitségem nekem se lenne,csak párommal vagyunk ketten. köszi. :)
9-es! nagyon köszönöm. rádöbbentettél arra,h akkor lehet nem kéne..
11-esnek is köszi :D
hu. 13-as az első link az nagyon fain
Biztos, hogy jól átgondoltad ezt?
Tételezzük fel, hogy kivitelezhető a hordozó vázra rögzítése. Mikor szülsz? Egy hónapon belül? Az már november, 6 hétig nem tudsz majd felülni a bringára, pláne ha császáros leszel. Ekkor már december végén januárban járunk. Belegondoltál, hogy mit tehet a fagyos menetszél a babával? Télen a babakocsiban, ami viszonylag jobban véd a széltől, is megfázhat a baba ha megcsapja a hideg levegő, nem még egy mozgó bringán.
Mire kitavaszodik, jön a nyári meleg, addigra a babád is megerősödik, hogy fel tudod ültetni a bringára. Addig pedig: vagy mész egyedül, vagy veszel egy szobabiciklit.
Na akkor én olyat mondok hanyatt estek :D Császárom után 2 héttel már ültem a mocin és nem robogón :)
Tudom, nem vagyok normális, de nem volt baj :)
Ja visszatérve a babás dologra, én megvárnám a helyedben a 8-9 hónapot (igen, sok) akkor a babák már általában tudnak ülni. Iszonyú veszélyes hordozót bármihez hozzácsatolni és úgy szállítani. ha leesik a baba vége a történetnek :( Ki ne próbáld. Hívjál baby szittert amíg elmész bringázni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!