Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Hogy lehetne már újszülött...

Hogy lehetne már újszülött kortól biciklin is hordozni a babát?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek biciklizni,és erről a baba születése után sem szeretnék lemondani. fejben gondolkozok megoldásokon,mondjuk babahordozot előre rakni,vmi tartókára rakni. csak hát azt hogy. nem tudom,csak gondolkozok,h lenne jó. segitsetek ötletekkel. nem szeretnék mindig babakocsit tolni,és kocsink sincs.

2014. okt. 21. 07:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
79%
A gyereket otthonhagyod az apjával, anagyszüleivel vagy babysitterrel egy órára és elmégy biciklizni. A babát nem lehet és nem is szabad addig vinni, amíg nem tud egyedül, segítség nélkül felülni és legalább fél óráig úgy maradni támaszték nélkül.
2014. okt. 21. 07:29
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

11-esnél a pont. A babát két szopi között ráhagyod valakire, te pedig biciklizel.

Legalább fél év, amikor már viheted őt is biciklin.

2014. okt. 21. 07:37
 13/26 anonim ***** válasza:

gazából megoldható, csak pénz kérdése: fél milkáért...

[link]

Az a helyzet, hogy már gördeszkázhatsz is: mindkét vázra rámegy a hordozó/mózes is.

[link]

ebayről rendelhetőek.

2014. okt. 21. 08:07
 14/26 anonim ***** válasza:

Márpedig választanod kell, - későbbiekben is nagyon sokszor! - te, vagy a gyerek áll az első helyen!

A kerékpáron szállítást már csak azért sem tartom jó ötletnek, mert önhibádon kívüli balesetnek is kiteszed őt, ami neki -életkorából adódóan- sokkal több hátránnyal járhat, mint neked.

2014. okt. 21. 08:20
 15/26 A kérdező kommentje:

10-es! Már miért bicikliznék otthon,hogyha boltba menéshez nem akarok gyalogolni 2-3-4 km-eket,úgy is kéne bicikli.

és 2-es! már miért kéne kibirni azt a pár honapot biciklizés nélkül,főleg ha az nem is pár hanem 7-8 hónapról van szó. Már ha szülés után le tudok majd ülni.. :)

7-es. jogos a kérdés. Még nem szültem,csak tervbe van a gyerek fel akarok rá készülni. háát félek is a szüléstől,féltem a puncim,hiszem az nagyon érzékeny.

8-as. segitségem nekem se lenne,csak párommal vagyunk ketten. köszi. :)

9-es! nagyon köszönöm. rádöbbentettél arra,h akkor lehet nem kéne..

11-esnek is köszi :D

hu. 13-as az első link az nagyon fain

2014. okt. 21. 09:51
 16/26 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy jól átgondoltad ezt?

Tételezzük fel, hogy kivitelezhető a hordozó vázra rögzítése. Mikor szülsz? Egy hónapon belül? Az már november, 6 hétig nem tudsz majd felülni a bringára, pláne ha császáros leszel. Ekkor már december végén januárban járunk. Belegondoltál, hogy mit tehet a fagyos menetszél a babával? Télen a babakocsiban, ami viszonylag jobban véd a széltől, is megfázhat a baba ha megcsapja a hideg levegő, nem még egy mozgó bringán.

Mire kitavaszodik, jön a nyári meleg, addigra a babád is megerősödik, hogy fel tudod ültetni a bringára. Addig pedig: vagy mész egyedül, vagy veszel egy szobabiciklit.

2014. okt. 21. 09:55
 17/26 anonim ***** válasza:
Csak az ilyen speciális babakocsis bicajokkal biztonságos, de őszintén szólva valószínűleg olcsóbb, ha veszel egy használt kis autót, az esőben is jobb. Én is nagy bringás vagyok, de mióta megvan a lányom nem sikerült tekernem, meglepően jól bírom, sokat sétálunk vagy autózunk, a mozgás is megvan, tavasszal már veszek egy gyerekülést a bringámra és úgy megyünk majd, de piciként sima bringával nagyon veszélyes szerintem. Amúgy a sétát úgy meglehet szokni, hogy ihaj!
2014. okt. 21. 10:35
 18/26 A kérdező kommentje:
17-es utolso mondatot köszi. hát jó,akkor leteszek róla. mármint a bringázásról. nem tudom h viselem majd a szülést. ha majd egyszer fogok.
2014. okt. 21. 11:03
 19/26 anonim ***** válasza:

Na akkor én olyat mondok hanyatt estek :D Császárom után 2 héttel már ültem a mocin és nem robogón :)

Tudom, nem vagyok normális, de nem volt baj :)

Ja visszatérve a babás dologra, én megvárnám a helyedben a 8-9 hónapot (igen, sok) akkor a babák már általában tudnak ülni. Iszonyú veszélyes hordozót bármihez hozzácsatolni és úgy szállítani. ha leesik a baba vége a történetnek :( Ki ne próbáld. Hívjál baby szittert amíg elmész bringázni :)

2014. okt. 21. 13:45
 20/26 A kérdező kommentje:
Utolsó,köszi. te akkor aztán kitartó voltál! ;)
2014. okt. 21. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!