Hogy lehetne már újszülött kortól biciklin is hordozni a babát?
Sehogy. Sztem pár hónapot igazán ki lehet bírni.
Amúgy van ilyen babautánfutó (nem tudom mi a pontos neve) amit utána lehet kötni abba be tudsz rakni hordozót ha nagyobb lesz akkor meg beleülhet.
Mondjuk csecsemőnek nem biciklin a helye.
Babhordozót bicajra??? Még bele gondolni sem merek mennyire veszélyes!
Nincs újszülött kortól használható kerékpáros gyerekülés?
3!
Nincs, babakocdiban a helye nem biciklin.
sehogy, a kresz se engedi. Itt egy cikk erről: [link]
A legfontosabbat kiemelném :“A kétkerekű kerékpáron 16. életévét betöltött személy szállíthat 10 évnél nem idősebb, a kerékpárt nem hajtó utast a kerékpár pótülésén. Kettőnél több kerekű kerékpáron 17. életévét betöltött személy szállíthat a kerékpárt nem hajtó utast." Idézet a Kreszből.
Hozzád hasonlóan én is nagyon szeretek kerékpározni,de én is kibírtam azt a 8 hónapot mire a kisfiam megtanult ülni, sőt többet is,mert én már a terhesség kb. felétől el voltam tiltva a bringázástól, kisebb vérzések miatt. Illetve amikor már megszületett,de még nem tudott ülni, és én is kihevertem a szülést, akkor nélküle már felpattantam a biciklire és azzal mentem vásárolni, erre-arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!