Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mi a véleményetek a mei...

Mi a véleményetek a mei tai-ról, kedves anyukák?

Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 09:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Egészen pontosan mire gondolsz?
2014. júl. 1. 09:27
 2/14 A kérdező kommentje:

Babának nem árt-e? Könnyű-e vele a hordozás?

Biztonságos-e...stb.

véleményeket, tapasztalatokat várok!

Köszönöm!

2014. júl. 1. 09:31
 3/14 anonim ***** válasza:
A babának nem árt, könnyű és biztonságos a használata. De nekünk a csatos hordozó jobban bevált. :)
2014. júl. 1. 09:40
 4/14 anonim ***** válasza:
80%

Ez nem kenguru, na az árt.

A mei tait kb. 3 hónapos kortól már biztonsággal használhatod.

Csatosat 6-7 hónapos kortól.

2014. júl. 1. 09:56
 5/14 anonim ***** válasza:
69%
A mei tait csak stabilan ülni tudó babáknak ajánlják, korábban nem, mert nem tartja a gerincet úgy, mint egy kendő. Illetve figyelni kell a terpeszét is, általában nagyobb babákra van méretezve. Ha 2-3 hónapost teszel bele, túlterpeszt és az nem lesz neki kényelmes, ill. olyan pózban fog benne ülni, ami nem jó a gerincének. Ha viszont már elég nagy a baba hozzá, szuper kis hordozó eszköz! Mekkora babád van?
2014. júl. 1. 10:16
 6/14 A kérdező kommentje:

4,5 hós a babám, de még nem tud ülni ugye......

Akkor most használhatom vagy nem jó még?

2014. júl. 1. 10:32
 7/14 anonim ***** válasza:
58%
Én nem javasolnám… Ilyen korú babánál a szövött kendő, vagy a karikás kendő sokkal jobb megoldás.
2014. júl. 1. 10:39
 8/14 anonim ***** válasza:

osztom az utolsó véleményét. ezek az előre formázott hordozók nem támasztják meg pontról-pontra a baba gerincét.

legkorábban önállóan ülni tudó (nem az, hogy felültetem és úgy marad) babáknak ajánlják, de inkább totyogóknak.

nekünk volt mei-tai és csatos is, de egyik sem olyan kényelmes és praktikus mint egy szövött kendő.

nem beszélve arról, hogy egy szövött kendő vagy egy szövött kendőből varrt karikás kendő kiszolgál újszülött kortól egészen a hordozós kor végéig.

2014. júl. 1. 13:23
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Rosszul írják itt sokan, hiába pontoztatok le.

Mei tai-ba olyan babát lehet tenni, aki stabilan tartja a fejét, ez 2-3 hónapos kor körül jön el.

Csatos (SSC) hordozóba szabad tenni csak 6-7- hónapos kor után a babát, vagyis onnantól, mikor már stabilan ül.

2014. júl. 1. 21:52
 10/14 anonim ***** válasza:
58%
Nem én pontoztalak le, ellenben te engem igen, ami nevetséges. Mindenki úgy hordoz, ahogy akar, de ha a kérdező elmegy egy hordozós klubba és megkérdezi a szakértőket (mert nekem nem hisz), ugyan ezt fogják neki mondani. Utolsó: te is ellátogathatnál egy hordozós klubba, hogy kicsit képbe kerülj.
2014. júl. 2. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!