Kedves Anyukák, Peg-Perego babakocsiról mi véleményetek?
Brendonban nézegetem és nagyon szép a piros, galambszürke változata. Mik a tapasztalatok Peg-perego babakocsikról?
Az ára is kedvező, ha azt veszem, hogy mózes, sportrész, lábzsák, pelenkatáska, és autóshordozó is van az árban.
Köszönöm a kulturált válaszokat! :)
Köszönöma válaszokat, én is vidékies részén lakom a fővárosnak, jók az utak, nem föld, le van betonozva, buckák sem nagyon vannak, de nem mindenhol egyenes az út, hanem dimbes-dombos.
A másik amit ajánlanak a Quinny Buzz, de a 3 keresek nem jönnek be.
A 3. variáció a sokat vitatott Stokke, de ahhoz nem adnak sem lábzsákot, sem hordozót.
Értem, a nehéz terepviszonyok között is helytáll. Látom, kb egy árban van a Book Plus-sal.
Még egyszer-kétszer elmegyek a Brendonba mielőtt döntök.
Sok szép babakocsit láttam, nem csak egyet. Mindegyik tetszett valamiért.
Nem szeretnék túl nehezet, és én bevásárolni soha nem járnék vele, az nem szempont, hogy széles e egy kicsit.
Liftezni sem liftezek, ahol kicsi a lift, és lépcső sincs.
Én inkább terepen tologatnám, meg vinném a gyereket babauszira, és félnék otthagyni egy Stokkét magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!