Kedves Anyukák! Lenne kedve valakinek gyermekeinket összebarátkoztatni?
Hasonló típusú Anyukáktól kérdezem, lenne-e kedvük "összeereszteni" 3 év körüli, elsősorban lány gyermekeinket? De kisfiúval sincs problémám.:)
A hasonló típus alatt a következőket értem: igényes szülő, aki neveli és tanítja a gyerekét, nem csak "tárolja". Nagyon szeretnék a kislányomnak barátot, s mivel még nem óvodás, nehéz. Játszótéren nem jött még össze.
Hű, de nagy sznob lehetsz...
Ha a közelben laknál sem igényelném a társaságod.
Kedves második Válaszoló, nagyon szépen köszönöm, hogy írtál.:) A távolság jelenleg akadály, de ki tudja. Szüleim debreceniek, s ha egyszer rászánnánk magunkat az útra, máris eszembe jutna útbaejteni Titeket.
Valóban, nem írtam, hogy budapestiek vagyunk. Dehát olyan sznob vagyok (első megírta, s neki biztosan igaza van), hogy a vidék fel sem merült a gondolataimban. Ez persze csak vicc, lüke vagyok és nem írtam várost.:) Esetleg privátban beszélgethetnénk kicsit.:)
Én továbbra is azokat az Anyukákat várom, akik szívesen tennének egy kísérletet.
Közös fejlesztés, amit szeretnék. Aki érti, érti. Én őket várom :)
Ha megszületik a kisfiam, mindenképp :D
-én nyíregyházi vagyok, de Budapesten élek :)
ajánlok neked egy kis olvasnivalót, Vekerdy Tamást...csak a' fejlesztésről' jutott eszembe. .kerdezhetek egyet amúgy? a kislanyodnak nem feleltek meg a jatszoteri gyerekek v neked?
én nem érzem úgy, h csak tarolom a gyerekem, mégse érzem azt, h fejlesztésre lenne szüksége, hiszen szerencsére nincs baja és fejlődik magától. ..mindezek mellett viszont komolyan erdekel, h te mit értesz fejlesztés alatt?
A kérésem az, aki válaszolni szeretne, az a kérdésre válaszoljon. Itt, ezen a fórumon nem csevegni szeretnék, hanem értelemszerűen keresem a hasonló gondolkodású személyt, személyeket. Az ő válaszukat várom szeretettel.
A privátban íróknak is köszönöm a reagálást, természetesen oda is írhattok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!