Van-e valami íratlan szabály arra, hogy milyen életszínvonalhoz milyen babakocsit kellene venni?
Gondolkodom egy Stokkén, mert nagyon tetszik, itt is több kérdésben írják. Nálunk nem kell terepen mennie és valahogy beleszerettem a dizájnjába. 280.000-be kerül kb., ez egyikünk egy havi fizetése.
Szerintetek ez olyan kérdés, mint az eljegyzési gyűrű, hogy a férjem kéthavi fizetését "illett" ráköltenie a gyűrűmre? A babakocsiból, ha 40 ezreset veszünk, akkor "fillér....-k" vagy "garasoskodók" vagy "álsznobok vagyunk"?
Ti mit gondoltok? Akkor is vesztek olcsó babakocsit, ha megtehetnétek, hogy drágábbat vesztek?
Mi Stokke-t vettünk, de csak a mózes részét tudtuk kihasználni, mert a kagylóülés nagyon nem kényelmes, ráadásul nagy babáknak szűk is, a teljesen hátradönthető funkcióban pedig nem praktikus úgy feküdnie benne a gyereknek, hogy közben a lába égnek áll. Szóval a sport részét alig használtuk pár hetet, aztán elegem lett. Pakolós része sincs, tipikus divatbabakocsi a "felső tízezernek", és bár nekem is nagyon tetszik, beláttam, hogy nem igazán tudom kihasználni, ezért vettem egy jó minőségű középkategóriás sportkocsit, amit imád a babám is meg én is. Mi is megengedhetjük magunknak az ilyesmit, de attól még a praktikum a lényeg, meg az, hogy kényelmes legyen a babának.
Egyébként ne foglalkozz másokkal. Ha neked beválik a Stokke, vegyél olyat. Ha nem, akkor csak azért ne vedd meg, mert az illene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!