Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Van-e valami íratlan szabály...

Van-e valami íratlan szabály arra, hogy milyen életszínvonalhoz milyen babakocsit kellene venni?

Figyelt kérdés

Gondolkodom egy Stokkén, mert nagyon tetszik, itt is több kérdésben írják. Nálunk nem kell terepen mennie és valahogy beleszerettem a dizájnjába. 280.000-be kerül kb., ez egyikünk egy havi fizetése.

Szerintetek ez olyan kérdés, mint az eljegyzési gyűrű, hogy a férjem kéthavi fizetését "illett" ráköltenie a gyűrűmre? A babakocsiból, ha 40 ezreset veszünk, akkor "fillér....-k" vagy "garasoskodók" vagy "álsznobok vagyunk"?

Ti mit gondoltok? Akkor is vesztek olcsó babakocsit, ha megtehetnétek, hogy drágábbat vesztek?

2014. máj. 30. 16:42
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:

Mi Stokke-t vettünk, de csak a mózes részét tudtuk kihasználni, mert a kagylóülés nagyon nem kényelmes, ráadásul nagy babáknak szűk is, a teljesen hátradönthető funkcióban pedig nem praktikus úgy feküdnie benne a gyereknek, hogy közben a lába égnek áll. Szóval a sport részét alig használtuk pár hetet, aztán elegem lett. Pakolós része sincs, tipikus divatbabakocsi a "felső tízezernek", és bár nekem is nagyon tetszik, beláttam, hogy nem igazán tudom kihasználni, ezért vettem egy jó minőségű középkategóriás sportkocsit, amit imád a babám is meg én is. Mi is megengedhetjük magunknak az ilyesmit, de attól még a praktikum a lényeg, meg az, hogy kényelmes legyen a babának.

Egyébként ne foglalkozz másokkal. Ha neked beválik a Stokke, vegyél olyat. Ha nem, akkor csak azért ne vedd meg, mert az illene.

2014. jún. 8. 21:40
 52/53 anonim ***** válasza:
Egyáltalán minek teszel fel kérdést, ha nem vagy képes elfogadni a válaszokat?de tényleg? Én vagyok, aki állítólag kamuzik, mert megemlítettem mennyit keres a párom, s ennek ellenére sem veszünk méregdrága babakocsit... nos te is megemlítetted mennyit kerestek, én csak erre írtam, hogy nálunk csak a párom keres ennyit... mint ti ketten együtt, de ha érdekel ehhez még természetesen hozzá jön az én keresetem... csak nem ez volt a kérdés ugye...
2014. jún. 9. 15:38
 53/53 anonim ***** válasza:
úgy elképzelem,ahogy a försztvördpromlemjeiddel felpakolod a stokkédata villamosra te kis milliomospalánta.
2014. jún. 16. 14:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!