Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Van-e valami íratlan szabály...

Van-e valami íratlan szabály arra, hogy milyen életszínvonalhoz milyen babakocsit kellene venni?

Figyelt kérdés

Gondolkodom egy Stokkén, mert nagyon tetszik, itt is több kérdésben írják. Nálunk nem kell terepen mennie és valahogy beleszerettem a dizájnjába. 280.000-be kerül kb., ez egyikünk egy havi fizetése.

Szerintetek ez olyan kérdés, mint az eljegyzési gyűrű, hogy a férjem kéthavi fizetését "illett" ráköltenie a gyűrűmre? A babakocsiból, ha 40 ezreset veszünk, akkor "fillér....-k" vagy "garasoskodók" vagy "álsznobok vagyunk"?

Ti mit gondoltok? Akkor is vesztek olcsó babakocsit, ha megtehetnétek, hogy drágábbat vesztek?

2014. máj. 30. 16:42
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
100%
Jó utakon tolva és ha tényleg rövid ideig lesz a kocsiban a gyerek egy-egy alkalommal, akkor talán jó lesz, ha már ennyire beleszerettél. De azért szurkolok, hogy inkább a hordozást szeresse, az jó dolog :)
2014. jún. 3. 17:27
 32/53 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, de kis gonosz vagy! :)

Figyu, ha beleszerettél a kocsiba és pénzed is van rá, vedd meg, ne törődj senkivel, legyen szerencsétek hozzá.

2014. jún. 4. 09:09
 33/53 A kérdező kommentje:
köszi utolsó:) szerintem az előtted író nem irigységből írta, hanem csak támogatja a hordozást. De ha meg irigy, azzal sincs baj, néha mindenki szokott az lenni:)
2014. jún. 4. 09:36
 34/53 anonim ***** válasza:
100%
valóban nem irigységből írtam. Csak én meg a hordozókendőkbe tudok ám beleszeretni :) (31-es voltam)
2014. jún. 4. 12:59
 35/53 anonim ***** válasza:

Ajjj, hát ez milyen kérdés már?!?!?! :))))

Mindenki vegye, ami tetszik neki... Ha lenne ilyen, akkor oda lenne írva a Brendonba egy-egy olcsó kocsi mellé, hogy jövedelemigazolást kérünk, vagy xszázezer ft egy fŐre esŐ jövedelem felett kérjük fáradjon a Stokkéhoz.

Nekünk egyébként a Stokke nem jött be, csak a dizájnja bizonyult jónak. A Quinnyket szeretjük, kiegészítve késŐbb egy mamasandpapas esernyŐkocsival.

2014. jún. 5. 13:54
 36/53 anonim ***** válasza:
83%
Én egyébként ezt az eljegyzési gyűrűset még az életben nem hallottam... Nálunk ez egymillió forintos gyűrű lett volna, ehelyett a enyém-férjé lett összesen 60 ezer. :) Szóval mi már akkor is deviánskodtunk...
2014. jún. 5. 13:56
 37/53 anonim ***** válasza:
61%
Néhány hónap múlva nem ez lesz a legnagyobb problémád :D Néhány átvirrasztott éjszaka után már nem számolod hányszoros fizetésért vetted a babakocsit...
2014. jún. 5. 14:10
 38/53 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem vedd meg,ha neked az tetszik!

Ne törődj azzal,hogy ki mit szól majd hozzá!

Az én férjem fizuja is 300 ezer ft egy hónapban,jól élünk,de nem vettem márkás,baromi drága kocsit.

Beértem egy "olcsóbbal" is.

2014. jún. 5. 14:40
 39/53 anonim ***** válasza:
52%
Pfff.... nálunk csak a Párom fizetése 500.000 havonta, eszembe nem jutott több száz ezerért babakocsit venni! Most akkor te biztosan nagyon lenézel ezért, de van egy 45.000 Ft-os, és egy 18.000 Ft-os babakocsija a két kicsi lányunknak... hogy milyen sznob emberek vannak, és általában pont azok, akiknek nem is kellene annyira verni magukat... szánalmas!
2014. jún. 5. 14:48
 40/53 anonim ***** válasza:
Remélem nem sznob csak azért valaki, mert jó babakocsija van...
2014. jún. 5. 15:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!