Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Bondolino, Beco Baby vagy...

Bondolino, Beco Baby vagy Ergo Baby kenguru hordozó? Kismamák, melyiket ajánlájátok? Ezek közül szeretném valamelyiket.

Figyelt kérdés

2014. febr. 17. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:
en manducat vettem par napja ,nagyon bevalt.csak ajanlani tudom.5 hos a babam.
2014. febr. 17. 15:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is a Manducára szavazok. :)

Ezek közül, amiket felsoroltál, személyesen csak a bondolinot ismerem, unokatesómnak van. Annak tépőzáras a derékrésze, és elég széles a terpesze, azaz relatíve nagyobbacska gyereknek lehet kényelmes. Nem tudom, mekkora csemetét tervezel vele hordozni. Kb fél éves kor alatt egyik sem ajánlott.

Szerintem nagyon nem nyúlhatsz félre az ismertebb márkáknál. Azt érdemes kibögyörészni, melyiknek milyen "egyedi" tulajdonsága van, mi az ami speciálisan tetszik vagy nem tetszik bennük (alvócsuklya, forma, pánt párnázottsága, állíthatóságok, stb). Gondolom, főleg apróságokban különböznek. Ha van lehetőséged élőben megnézni, kipróbálni mindet, az lenne persze a legjobb.

2014. febr. 17. 22:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A Manduca-t is lehet kb. 20 kilóig használni? Egyébként azért nem gondoltam rá, mert nem annyira tetszik, de ha ennyire dicséritek...
2014. febr. 18. 08:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Kettes vagyok. Szerintem ezeknél a súlyhatár a te, azaz a hordozó ember teherbírása. 20 kilót azért én pl már nem szívesen cígölök a hátamon, az azért egy 4 éves gyerek súlya...

Ha nem tetszik a manduca, akkor ne azt válaszd. Járj nyitott szemmel, és ha látsz az utcán egy hordozós anyukát/apukát olyan eszközzel, ami tetszik, akkor nyugodtan szólítsd le. Magamból kiindulva, és biztosan szívesen elmondanám a tapasztalataimat, ha megkérdeznének.

A mamami fórumon rengeteg hordozós topic van, olvasgass.

2014. febr. 18. 12:05
 5/6 anonim válasza:

Én bondolinot használtam, már egy hónapos babánál is, csak be kellett szűkiteni a terpeszrészét. Nekem bejött.

Ha pesti vagy, a Klinikáknál van a hordozóház, ott ki tudod bérelni egy hetekre a szimpi hordozókat és eldöntheted, melyik a legjobb és csak azt veszed meg.

2014. febr. 21. 15:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Pécsi vagyok, a babám meg csak most múlt két hónapos. Köszi a tanácsokat.
2014. febr. 22. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!