Mei Tai, kenguru vagy csatos hordozó?
Mekkora a baba? A mt-nek van négy pántja a testrészen.2 a derékon kötöd meg,2 meg a vállon áttéve szintén derékon. http://www.youtube.com/watch?v=K_HqrgdbugM itt jól látszik:)
Kenguru az abszolut előnytelen és kényelmetlen...
Csatos: ezt viszont próbálni kell kinek mi a kényelmes.
A kenguru egészségtelen, nyugodtan olvass utána. Sajnos ezt a használói nem teszik meg, nekik bőven elég ha valami híresség is használja.
Nekem MeiTaim volt, elől is és hátul is használtam. A csatost nem szerettem, más hordozós anya meg arra esküszik. Szerintem menj el egy hordozós klubba és próbáld ki melyik szimpi neked.
A kenguru egy kalap kaki. Tényleg érdemes utánaolvasni.
A mei tai újszülött kortól használható és kell kötni a derekadon, de marha egyszerű, nem olyan mint a kendő, bár az sem bonyolult.
A csatosokhoz jár újszülött betét, szinte semmit nem ér, kicsit reklámfogásnak tartom. Csatosba akkor tennék babát, ha már stabilan ül.
Szóval attól függ mekkora gyermeknek kell.
Újszülöttnek: mei tai, szövött v. rugalmas kendő, karikás kendő (nem csípőn)
Önállóan ülni tudó: Mei tai, karikás, szövött v. rugalmas kendő, csatos, hordkeretes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!