Akinek bázistalpas hordozója van, segítene? Hogy van ez rögzítve az autóba? Csak a talp van bekötve az övvel és abba belepattintom az ülést és kész? Nem kell semmit kötögetni az ülésen az övvel?
Figyelt kérdés
2014. jan. 31. 14:16
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Nagyon sokat segítettél!
2014. jan. 31. 14:59
3/7 anonim válasza:
Milyen hordozód van?
Nekem Cam, és azért nem vettem bázistalpat, mert azt is ugyanúgy kötni kell nem csak pattintani
4/7 A kérdező kommentje:
Még semmilyen! Most várjuk a második babát és a kislányom is még csak 2,5 éves, nem tudja bekötni magát, így nem szeretnék fél órát a kocsi mellett állni, mire bekötöm őket. Ezért gondoltam a bázistalpra, de ezek szerint nem sokat ér! Graco márkában nem nagyon bízok.
2014. jan. 31. 18:13
5/7 SMILE'S válasza:
A bázistalpnak több funkciója is van.
Egyszerűbb rögzítés, biztonság (kisebb hibalehetőség).
Csak olyat érdemes venni, ahol isofixel/3pontos övvel rögzíted a talpat és csak rácsatlakoztatod a hordozót.
Ha a Gracoban nem bízól, akkor Römer, Maxi Cosi hordozót vegyél, hozzátartozó bázissal.
Ezek magasabb árban vannak, de a Graco sem rossz.
5 évesen már elvárhatod, hogy becsatolja magát a gyerkő, de ha fontos számodra a biztonsága, te magad kapcsolod be.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! 5 évesen lehet, hogy már beköti magát a lányom, de még csak 2,5 éves. :-) Szóval a Graco nem olyan rossz? Mert travel system kocsit szeretnék venni, és a Graconak van egy tök jó szettje, ahhoz kapni bázistalpat is!
2014. febr. 2. 11:05
7/7 SMILE'S válasza:
Egyáltalán nem rossz a Graco.
(ez nem adac info :) )
Nagy méretű hordozók közé tartozik, jó kialakítással.
A babakocsijai is nagyon jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!