Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Van, aki nem altat, csak...

Van, aki nem altat, csak leteszi a babát evés után, és kész?

Figyelt kérdés
Úgy értem persze, hogy a kicsi nem is sír, hanem elvan egy darabig, majd elalszik.
2014. jan. 6. 12:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Igen, a kisfiam aki most 15 hónapos mindig is altatás nélkül aludt el. Eleve így szoktattam, nem ringattam, de tutujgadtam, cumi, alvókendő, puszi, simogatás a buksira és alszik is. Azt sem engedtem amíg szopizott, hogy cicin aludjon el. Okultam a nagyobbik gyereknél elkövetett "hibákból". A lányom 3 éves és a mai napig is altatni kell. Első gyerek volt, el lett kényeztetve, hozzászokott a jóhoz és a mai napig igényli.
2014. jan. 6. 12:58
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
igen. de ez előszőr azzal járt,hogy pár napig sírt.de ne úgy képzeld hogy leraktam had órdítson..-hanem: leraktam kis simi,stb aztán kijöttem,majd amikor sírt akkor nem vettem ki hanem az ágyában megnyugtattam,majd megint ki,és így addig amíg be nem aludt. és napról napra kevesebb lett az altatás idő.végül csak beraktam,hallottam hogy még forgolodik "beszél"-aztán elaludt
2014. jan. 6. 13:00
 3/14 anonim ***** válasza:
igen, szèpen elvannak, majd maguktòl elalszanak.
2014. jan. 6. 13:01
 4/14 anonim ***** válasza:
Igen, én. 19 hónapos a fiam, soha nem igényelt ringatást, sétálgatást, dúdolást stb. Beteszem az ágyba, mire kijövök már elhelyezkedik és egy pisszenés nélkül alszik nagyokat.
2014. jan. 6. 13:03
 5/14 anonim ***** válasza:
De irigylem azokat akiknek a gyermeke igy elalszik!:-)
2014. jan. 6. 13:06
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért azzal a részével nem értek egyet, amikor valaki azt hiszi, hogy az ő gyereke azért alszik el egyedül, mert ő így tanította. Soha nem altattam a gyerekem, mindig elaludt egyedül, sötétben, magától, egészen egy éves koráig. Azóta fél órát ott kell lennem, mesélnem, énekelnem, vagy csak úgy ülnöm, de igényli a társaságom. Pedig nem én szoktattam így.
2014. jan. 6. 13:12
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nagyban gyerekfüggő is. Nem gondolom, hogy minden babát lehet így altatni. Vagy maximum hosszas trenírozás után. De akiket lehet, azok szerencsések! :)

Na jó, én sem panaszkodom, nálunk 5-10 perc az altatás, egy évesen még ölben alszik el, úgy rakom át a kiságyba... :)

2014. jan. 6. 13:16
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

hát pedig én így tanitottam :)

6-7 hónapos koráig maga volt a pokol minden altatás,és akkor úgy döntöttem hogy ezen változatok. és rá ment 1-2 napom,de megérte.

akinek rögtön átalussza az éjszakát az valóban nem tanította-hanem egyszerűen csak mázlista..!

2014. jan. 6. 13:17
 9/14 anonim ***** válasza:
Nálunk is magától alszik. Most már 2 éves múlt. Fürdés, pizsibe öltözés és be az ágyba. Amíg megissza az esti tejcsit addig elmondom az esti mesét, aztán villanyoltás. Még énekelget, magyarázgat, de van, hogy olyan álmos, hogy rögtön elalszik. :-)
2014. jan. 6. 13:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Most írtam ki a kérdést, gyakorlatilag születésétől kezdve önállóan aludt el a lányom, soha az életben nem altattam gyereket, nem is tudom, hogyan kell, mindig önállóan, a saját ágyában aludt el nyekk nélkül, erre most 20 hónaposan megborult valami, és csak velem képes elaludni.
2014. jan. 6. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!