Hippes kész, folyékony 1 éves kor fölött ajánlott tápszert (ami a hippes rossmanos csomagban van) szerintetek használhatom tejbedara főzésére?
NEM!!!
se tejpépet, se tápszert nem szabad főzni!
vízzel főzd fel és tápszerrel öntsd fel ha kihűlt!
Első!
Ha nem tudod, akkor minek írsz hülyeségeket?
Pontosítanám az elsőt.
Szabadni szabad, csak nincs értelme, mert az összes benne lévő anyag, ami ér(ne) valamit (lsd. vitaminok) tönkremennek 50 fok felett.
Úgyhogy igen, úgy kell, ahogy az első írja.
72%-os! mi van? tudom, ezért válaszoltam, nem szabad főzni, a kihűlt vízbedarát lehet tápszerrel felfőzni.
egyébként annyira unlak már, hogy állandóan mindenkibe belekötsz és okoskodsz miközben halvány lila fogalmad nincs a dolgokról!
bocs a személyeskedésért :)
Fokozatosan bomlanak, pl. 50 fok fekett a negyede veszik oda, 60 fok felett a fele, stb.(írtam vmit) Azt mondják a C-vitamin az egyedüli, amelyik nem bomlik főzés (sütés) hatására sem.
A főtt tojás vitamintartalma elenyésző pl. a nyers vagy a félnyers tojáséhoz képest egyébként, max. az ásványi anyagok maradnak meg jobban benne.
Kérdező, végülis főzd ahogy szeretnéd- bár szerintem a vitamintartalom sem mellékes-de ahogy szeretnéd, úgy használd fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!