Ki meddig hasznalta a babakocsihoz a mozeskosarat? Setaknal abban vittetek a piciket? Meddig ajanlott abba tenni?
Azert is kerdezem, mert a kisfiam 6 hetes, de a babakocsihoz valo mozeskosarban, nem erzi jol magat. Lassan kicsi lesz neki, mivel egyre tobbet ficankol, es erdekes pozokat vesz fel mikor beleteszem.
koszi a valaszokat
Mi kb fél éves koráig használtuk, onnantól ült, vagy ha feküdt plédet tettem alá, hogy puha legyen.
Addig ajánlott, amíg elfér benne. :)
igazsag szerint elferni elferne benne, de nem szereti
allandoan ficereg, mocorog benne es nyugos
amikor pici volt abban aludt, es ahogy nott, probalt keresztbe fordulni benne, de persze nem sikerult neki
azota nem igazan marad meg benne
de bebihordoban viszont nem jo ha sokat van, foleg nem egy setahoz
a bébihordóról is mindenhol mást olvasni. Sokszor olvastam már, hogy a testhelyzet nem káros a gerincére, hiszen közel áll a magzati pózhoz, az emésztésnek pedig kifejezetten jót tesz.
Ezek szerint nem szereti a babád. Én egyébként nem hiszem, hogy káros lenne, ha mondjuk napi 2-3 órát a bébihordóban alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!