Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » 32 hetes terhesen teljesen...

32 hetes terhesen teljesen tanácstalan vagyok (és kétségbeesett is) a babakocsipiac területén!?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs milyet vegyünk. Nagyon sokat megnéztünk már. Minden pocakos ismerősöm már régen megvette. Családi házban, kertvárosi részen élünk, sokat utazunk autóval.
2013. dec. 27. 22:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Meg bázistalp?
2013. dec. 27. 23:48
 12/16 anonim ***** válasza:

Bázistalp a hordozóhoz tartozó isofixes rögzítés. A bázistalpat be kell rögzíteni az autóba, a hordozót csak rá kell pattintani, nem kell a biztonsági övvel kötözgetni.

Kagylóülés: vannak babakocsik, amiknek olyan az ülőrészük, ha döntöd a háttámlát, vele együtt emelkedik a lábrész. Van aki ezt nem szereti. pl ez: [link]

más babakocsiknál az ülőrész vízszintes marad, csak a háttámlát döntöd le

2013. dec. 28. 08:37
 13/16 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a segítséget!
2013. dec. 28. 12:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Én a Concord neo-ja mellett döntöttem. Nem az olcsó kategória,sok ismerősömnek van és mindenki nagyon dícséri. Baba nélkül már kipróbáltam,eddig jónak tűnik:)

[link]

Új az enyém is,de sokkal kevesebbért sikerült megvennem e-bay-en..

4éves nagyfiú anyukája és 36 hetes kismama :)

2013. dec. 28. 17:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha van hordozód, érdemes lenne olyan babakocsit venni, amihez hozzá lehet csatlakoztatni, akár egy adapterrel. Akkor nem kell átpakolni mindig a babakocsiba a babát, ha autóval mentek valahová, csak rápattintod a hordozót.
2013. dec. 28. 20:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Én egy Jane Nomadot, vagy Concord Fusion-t tudok neked elképzelni. Vízszintbe dönthető, lábtartó állítható, lapra csukható, egybe tolókaros (többgyermekeseknek alap elvárás), nagy kerekekkel, bírnak terepet és plázát is, és nagyon megbízhatóak. (Esernyőre csukhatóval vigyázz, nekünk a Cam Combink nem fért be az autónkba...)

A Jané könnyebb, talán ennyi a különbség. És nem vennék újat, felesleges, egy jó márkás babakocsi kibír simán 2 gyerköcöt is. Ne vedd meg a legolcsóbbat, mert nem véletlenül kerülnek annyiba, kb. 30-35 a reális ára ezeknek a kocsiknak, újonnan 100 körül vannak.

Vegyél unisex színűt, így jó lesz fiúnak-lánynak is.

Remélem segítettem.

2013. dec. 29. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!