32 hetes terhesen teljesen tanácstalan vagyok (és kétségbeesett is) a babakocsipiac területén!?
Bázistalp a hordozóhoz tartozó isofixes rögzítés. A bázistalpat be kell rögzíteni az autóba, a hordozót csak rá kell pattintani, nem kell a biztonsági övvel kötözgetni.
Kagylóülés: vannak babakocsik, amiknek olyan az ülőrészük, ha döntöd a háttámlát, vele együtt emelkedik a lábrész. Van aki ezt nem szereti. pl ez: [link]
más babakocsiknál az ülőrész vízszintes marad, csak a háttámlát döntöd le
Én a Concord neo-ja mellett döntöttem. Nem az olcsó kategória,sok ismerősömnek van és mindenki nagyon dícséri. Baba nélkül már kipróbáltam,eddig jónak tűnik:)
Új az enyém is,de sokkal kevesebbért sikerült megvennem e-bay-en..
4éves nagyfiú anyukája és 36 hetes kismama :)
Én egy Jane Nomadot, vagy Concord Fusion-t tudok neked elképzelni. Vízszintbe dönthető, lábtartó állítható, lapra csukható, egybe tolókaros (többgyermekeseknek alap elvárás), nagy kerekekkel, bírnak terepet és plázát is, és nagyon megbízhatóak. (Esernyőre csukhatóval vigyázz, nekünk a Cam Combink nem fért be az autónkba...)
A Jané könnyebb, talán ennyi a különbség. És nem vennék újat, felesleges, egy jó márkás babakocsi kibír simán 2 gyerköcöt is. Ne vedd meg a legolcsóbbat, mert nem véletlenül kerülnek annyiba, kb. 30-35 a reális ára ezeknek a kocsiknak, újonnan 100 körül vannak.
Vegyél unisex színűt, így jó lesz fiúnak-lánynak is.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!