Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » 32 hetes terhesen teljesen...

32 hetes terhesen teljesen tanácstalan vagyok (és kétségbeesett is) a babakocsipiac területén!?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs milyet vegyünk. Nagyon sokat megnéztünk már. Minden pocakos ismerősöm már régen megvette. Családi házban, kertvárosi részen élünk, sokat utazunk autóval.
2013. dec. 27. 22:22
1 2
 1/16 anonim válasza:
mindenképpem többfunkciósat. ha mondasz árat linkelek párat
2013. dec. 27. 22:28
 2/16 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon nagy volt a választék a választáshoz, így elmentünk egy bababoltba, ahol nagyon sokféle volt és megvettük, ami ott a legjobban tetszett. (Netes kereséskor nem is láttuk sehol.)
2013. dec. 27. 22:29
 3/16 anonim ***** válasza:
Én 39 hetes vagyok és még nem vettem babakocsit, mert nem tudom milyet szeretnék :-(
2013. dec. 27. 22:51
 4/16 A kérdező kommentje:

Utolsó! Lehet, hogy én is így járok! Amiket az ismerőseim vettek egyik se tetszik.

Első! Bébihordozóm van. Nem szeretnék többfunkciósat. Vízszintesig dönthetőt szeretnék jó minőségűt, mert még szeretnénk egy kistesót. Ajándékba kaptam bárányszőrt, azzal fogom kibélelni. 80 ezer forintig elmehetünk.

Azt sem tudom, hogy használt vagy új legyen?

2013. dec. 27. 22:58
 5/16 A kérdező kommentje:
Második! Voltam bababoltban, de csak jobban összezavarodtam. Meg úgy tapasztaltam, hogy az eladók a pénzre hajtanak. Rögtön egy 150 ezer forintosat mutogattak. Annyira feleslegesnek érzem!
2013. dec. 27. 23:00
 6/16 anonim ***** válasza:

Harmadik vagyok.

Nálunk harmadik gyermek lesz, tudom mik az elképzelésem, de nem tudok választani.

Az első kettő babával sok kocsim volt, de valami miatt egyik sem volt igazi

De nem is sietek. Ha szülésig nem lesz, akkor barátnőm kölcsön adja a babyhordót, hogy abban hozzam haza :-D

2013. dec. 27. 23:04
 7/16 A kérdező kommentje:
Mik az elképzeléseid? Nekem nem nagyon vannak.
2013. dec. 27. 23:18
 8/16 anonim ***** válasza:

-multifunkciós

-esernyő alakúra csukható, de jó ha egyben van a tolókarja

-2 irányból felrakható sportülés, ami nem kagylóülés.

-a hordozóhoz legyen bázistalp.

-pelenkázó táska

-alsó tároló ne legyen miniatűr

2013. dec. 27. 23:24
 9/16 A kérdező kommentje:

Lövésem sincs milyen lehet az amit leírtál! :-D

Mennyibe kerül?

2013. dec. 27. 23:46
 10/16 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy kagylóülés?
2013. dec. 27. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!