Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Hogyan hordozzátok a babát...

Hogyan hordozzátok a babát esős időben?

Figyelt kérdés
Mei taial szeretnék hordozni, de nem tudom esőben hogy legyen. Van fél éves babára való esőkabát-poncsó?
2013. nov. 1. 15:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hát na meg 6500 Ft egy poliészter akármiért...:(

Sima esőponcsó lenne jó, pici méretben.

2013. nov. 6. 13:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Az, amit én írtam, közös poncsó, van rajta külön nyílás a babának is. Itt van: [link] Mondjuk az esőponcsóról éppen nincs kép.
2013. nov. 6. 15:40
 13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon jópofa kabátok vannak ezen az oldalon!:) Csak sajnos nem az én pénztárcámnak.:((
2013. nov. 7. 11:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy találsz használtan olcsóbban is.

Én sokat tipródtam, végül rászántam a pénzt, tényleg jól van megcsinálva, és egy télikabát sem 2 fillér, az átmeneti sem, pláne, ha magamra és a gyerekre is veszem, ráadásul nem egy gyerekkel tervezünk, így most van (nem olcsón) rám szabott télikabátunk, ami kivehető polárbéléses, egész ősszel tudom hordani, meg majd télen is, és - remélem - a többi, tervben lévő gyerekkel is. Utólag már biztos vagyok benne, hogy megérte.

2013. nov. 7. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!