Az utóbbi időben, minden nap, estére nagyon megfájdul a derekam. Van hogy alig bírok leülni. Normális?
Nálam ez reggel probléma. Nem kevés idő, mire "beindul" normálisan, addig még járni is nehezemre esik.
31 hkm
Nekem is ilyenkor kezdődött, nem is tudtam olyan sokáig dolgozni, mint terveztem.
Ülőmunkám volt/van és délre már borzasztóan fájt a derekam, így a 30. hétig "tűrtem", aztán elmentem szabira, táppénzre, és csak pár napra jártam már be...
Egyébként szerintem elmozdultak a csigolyák, mert miután megszültem is olyan rossz maradt a hátam, kemény talajon nem bírtam feküdni, felkelni még annyira sem, gerinctornával viszont helyrejött...
Szóval lehet érdemes lenne szakembernek megmutatni, lehet tud segíteni rajta...bár szerintem mindenki természetesnek tartja, hogy ilyenkor más az ember tartása a pocak miatt, és ezért fájhat...de hátha foglalkozik valaki mégis vele...
Szia!
Én már sajnos hetek óta tapasztalom ezt, teljesen változó ütemben...volt olyan hét, hogy minden este, és olyan is, hogy semmi gond nem volt..
Sajnos még nem jöttem rá az összefüggésre, ha van egyáltalán, de nagyon tudok szenvedni tőle, olyankor gyakorlatilag alig tudok leülni/lefeküdni, arról nem is beszélve, hogy utána hogy kelek fel! Szóval én is várnám a tapasztalatokat! :)
26+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!