Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Hogyan hordozzátok a babát...

Hogyan hordozzátok a babát esős időben?

Figyelt kérdés
Mei taial szeretnék hordozni, de nem tudom esőben hogy legyen. Van fél éves babára való esőkabát-poncsó?
2013. nov. 1. 15:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen meleg ruha és egy esernyő a kézben.
2013. nov. 1. 15:57
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi, de a nagytesó kezét fogom fogni (2,5 éves), és busszal fogunk közlekedni, úgyhogy kizárt, hogy még egy esernyővel is bíbelődjek.:(
2013. nov. 1. 15:59
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én is esernyővel járok.
2013. nov. 1. 16:06
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
En itt Irorszagban dupla babakocsival jartam amikor esett a ket fiammal,de tomegkozlekedes nelkul setalgattunk (mert itt nincs).Nagyobb meretu kabat ala el tudnad rejteni a kicsit egy babahordozoval,a nagyobbiknak meg kezet foghatod,neki is mar lehet esernyot adni a kezebe.Minden jot!
2013. nov. 1. 16:12
 5/14 anonim ***** válasza:
30%

Egy kérdés miért nem babakocsival viszed?

kivi vagyok a válaszra

2013. nov. 1. 16:22
 6/14 A kérdező kommentje:
A "nagy"-om teljességgel kiszámíthatatlan és szófogadatlan, kizárt hogy elengedjem a kezét miközben pakolászom fel-le a babakocsit.:(
2013. nov. 1. 16:26
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem is 2 gyerekem van . egy 6 éves kislány és egy 2 hónapos kis fiam . Én pedig azért viszem kenguruval . Mert akár hányszor megyek babakocsival egyedül nem tudom felrakni a babakocsit a régi buszokra , és annyian segítenek hogy tyűha szóval senki szinte úgy kell könyörögni szinte segítene. Pedig látja hogy szerencsétlenkedek . Azt hittem te is így vagy vele. Ezért tettem fel a kérdést :).
2013. nov. 1. 18:25
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Van hordozós esőponcsó, Óbudán varrja egy anyuka. Nekem sima hordozós poncsóm van tőle, nagyon jó.
2013. nov. 1. 19:35
 9/14 anonim ***** válasza:
2013. nov. 5. 22:38
 10/14 anonim ***** válasza:

Ez az esővédő praktikus, de csak kisebb babára.

Egy nagyobbnak már állandóan jár a keze, lába, ráadásul bele se férne.

2013. nov. 6. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!