Ilyen időben mit adtok másfél éves lányotokra?
Itt most jó idő van,tegnap is 20 fok fölött volt,igy cipő,vastag harisnya, kisszoknya, body, pulcsi, mellény, vékony sapi.
Fűteni este fürdés előtt szoktunk,addig 20-21 fok van,fürdésre felfűtünk 23-24-re. (bár ezt én jobban igénylem,mint a gyerek,én vagyok a fázós)
Én lányom 1 éves és csak body, vastag harisnya nadrág, vékony hosszú ujjú pulóver és egy kiskabát, nálunk is jó idő van, a séta pont ideális erre, nincs gond.
Fűteni mi már péntek óta nem gyújtottunk be, annyira jó idő van itt bent. A házunk fekvése kifejezetten jó, egyedül fürdésnél a kisszobába kapcsoljuk be a hősugárzót azt is csak azért hogy ne kapjon hideget a gyerek, és a hősugárzóval való pici felfűtés olcsóbb meg gyorsabb minthogy a párom lemenjen begyújtani és mire felmelegszik minden az idő.
De ki lehet bírni most is bent a mi szobánkba 23 fok van és nyitva az ablak. De szerintem ma már begyújtunk mert délutánra hidegebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!