Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbém? Még...

Megnéznétek a görbém? Még időben vagyunk?

Figyelt kérdés
28 naposak a ciklusaim.elvileg vasárnap lenne pém.de ma elkezdtem görcsölni,és folyásom is van,mint pékor szokott lenni.ha este együtt leszünk akkor még időbe vagyunk?vagy az már késő?elötte 3 napja voltunk együtt,azok a "kiskatonák" még ott lehetnek,vagy már nem?
2013. okt. 25. 12:41
 1/8 A kérdező kommentje:

lemaradt a görbe :)

[link]

2013. okt. 25. 12:42
 2/8 anonim ***** válasza:

Görbe?!

Ha ma kezdted el érezni a szurkálásokat, akkor időben vagytok még. Ma és holnap is legyetek együtt. Esetleg harmadnap is.

Hajrá.

2013. okt. 25. 12:42
 3/8 anonim ***** válasza:
A hőd nem nagyon esett le. Reméljük, holnap vagy holnap után esik egy "nagyot" és utána szépen elindul felfele :)
2013. okt. 25. 12:43
 4/8 A kérdező kommentje:

és akkor a hő szerint nem is ma kellene lenni?bocsi de annyira még nem értek hozzá.

ezen a hétvégén belehúzunk :)

2013. okt. 25. 12:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Hű, 36.8 körül van az alaphőd? Ez elég magas, hogyan méred? Pajzsmirigyed rendben?
2013. okt. 25. 13:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is túl magas az alaphőd kb. 36,3-36,4 kéne, hogy legyen. Egyébként még időben vagytok. De lehetsz terhes ha nem vagytok együtt is, kb 3 napig életképesek a kiskatonák ;)
2013. okt. 25. 15:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem még időben vagytok! :)
2013. okt. 25. 18:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Ma 36.9- et mértem.védőnő mondta hogy hüvelyben mérjem az a legpontosabb.
2013. okt. 26. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!