Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbém? Mitől...

Megnéznétek a görbém? Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

8 hónapja próbálkozunk, eddig sajnos semmi. És most úgy tűnik a szervezetem is szórakozik velem... :( Megy felfelé a hőm, de a teszt negatív, és ma már pár csepp vérzésem is volt reggel. 3 hónapja mérem a hőmet, de még soha nem ment 36.8 fölé, most pedig már 37 nél járok. Meg vagyok fázva egy kicsit, lehet, hogy azért csap be a hőmérő? :(

[link]

2013. okt. 11. 08:58
 1/7 A kérdező kommentje:
Az is érdekes, hogy a hőm alapján előbbre húzta be az ovut, minthogy az ovuteszt jelzett volna... most akkor 12.dpo vagy 10.dpo-n vagyok? Már azt sem tudom pontosan mikor fog megjönni :(
2013. okt. 11. 09:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem jó helyre húzta be, és a 12. napon vagy, ami nekem kicsit kései beágyazódásos vérzéshez!

De hátha!

2013. okt. 11. 09:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezek szerint tévedhet ekkorát az ovuteszt? 29-én reggel volt alacsonyabb a hőm, a teszt viszont előző este még hómező volt. Aznap este lett kétcsíkos, igazán erős pozi viszont csak 30 -án lett este, szóval nem 1-jén kellett volna lennie az ovunak (azaz az első negatív napon)? Vagy akkor már ezeknek a teszteknek se lehet hinni? Nem megbízhatóak?
2013. okt. 11. 09:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem kb. egyezik az ovu-teszt és a görbe! A pete kiaszabaduláa előtt van egy nagy ösztrogénlöket, ami leviszi a testhőt, és ezután szabadul ki a petesejt. Ahogy kiszabadult a petesejt, megindul a progeszterontermelés és szépen megy felfelé a hőd. Innen lehet tudni, hogy volt-e tüszőrepedés. Az ovuteszt is kb. erre a löketre reagált. Az ösztrogénlöketet egy nagy adag LH okozza, amit mutat is az ovuteszt. Egyébként szerintem és a nőgyógyom is ezt mondja, hogy a hőgörbe megbízhatóbb képet ad, mivel az ovuteszt nem pontos, csak az LH-csúcsot mutatja, de ebből nem lehet tudni, hogy követte-e ösztrogén, volt-e ténylegesen tüszőrepedés.

Ha meg vagy fázva, akkor sajnos lehet magasabb a hőd :( Így nem lehet előre jósolni, de kívánom, hogy babás légy! Szorítok!

2013. okt. 11. 09:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem a ciklusod 18. napján volt az ovud (kései), én hiszek a tesztnek. Ezek szerint ma vagy a 10. dpo-n, ami pont megfelelő dátum a beágyazódásos vérzésnek, persze ilyenkor még inkább negatívak a tesztek. 2 nap múlva tesztelnék újra. Persze ez csak elmélet. Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön! Fő a pozitív szemlélet. :)

2013. okt. 11. 13:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Egy kérdés: tényleg egyik napról a másikra lett erős teszt csíkod az ovu teszten? Délután, este teszteltél?

Azért kérdezem, mert engem aggaszt, hogy most vagyok a 19. ciklusnapomon, de nagyon halvány még az ovu tesztem. Nem értem, miért nem erősödik.

2013. okt. 11. 13:04
 7/7 A kérdező kommentje:

Nekem két napig szokott kétcsíkos lenni, az első nap itt is a "már majdnem pozitív" (de be szoktam jelölni ezt is),a második napon viszont már nagyon erős a második csík is. Este szoktam tesztelni, 8 körül.

Amúgy továbbra sem értek semmit, barna pecsételés, hőm még mindig nem esett le rendesen :(( nem értem mi lehet és miért nem jön már meg végre rendesen :( Soha nem volt még ennyire kitolódva, már a 31ik napon járok. De a teszt negatív szóval nem baba.

[link]

2013. okt. 14. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!