Megnéznétek a görbém?
Megyek orvoshoz a késés miatt(sajnos nyaralt 3 hétig és én csak a magán dokimban bízok)de most már megvagyok ijedve mitől nem jön meg, ezért is kezdtem csak a hónap közepén mérni a hőmet mert minden teszt negatív, már teljesen ki vagyok , hogy mi bajom :(
79%-os:
Ez nem igaz:) Megjöhet ovu nélkül, de nem feltétlenül.
Nekem ha nincs ovum, nem jön meg. Volt, hogy 7 hónapig nem volt ovum se, és menzeszem se.
"de mivel mi nem vagyunk orvosok nem tudhatjuk hogy miért is nem jön meg neki :/"
Szerintem ezzel a kérdező is tisztában van. Gondolom tudja, hogy ez egy olyan oldal, ahol nem szakorvosok vannak.
A görbe alapján szerintem nem volt ovulációja. Ha meg nincs ovu, akkor nem kell csodálkozni, ha nem jön meg.
lányok egy ovu nélküli hónap mégis rendesen megjött
TUDOM, hogy van olyan, hogy ovu nélkül megjön.
De olyan is van, hogy nem jön meg.
Tessék, itt van SOK ovu nélküli hónap, amikor nem jött meg, csak és kizárólag akkor, mikor ovum is volt nagy nehezen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!