Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbém?

Megnéznétek a görbém?

Figyelt kérdés

Megyek orvoshoz a késés miatt(sajnos nyaralt 3 hétig és én csak a magán dokimban bízok)de most már megvagyok ijedve mitől nem jön meg, ezért is kezdtem csak a hónap közepén mérni a hőmet mert minden teszt negatív, már teljesen ki vagyok , hogy mi bajom :(

[link]

2013. aug. 11. 18:32
 1/10 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem nem volt ovud, azért nem jön meg.
2013. aug. 11. 18:36
 2/10 anonim ***** válasza:
attól mert nem volt ovuja meg kellene jönnie amúgy sincs minden hónapban még egy egészséges nőnek sincs mindig mégis megjön! nekem is volt már ovu nélküli hónapom még se volt olyan hogy kimaradjon a mensim!
2013. aug. 11. 18:49
 3/10 anonim ***** válasza:

79%-os:

Ez nem igaz:) Megjöhet ovu nélkül, de nem feltétlenül.

Nekem ha nincs ovum, nem jön meg. Volt, hogy 7 hónapig nem volt ovum se, és menzeszem se.

2013. aug. 11. 18:51
 4/10 anonim ***** válasza:
2. vagyok nem azt írtam hogy biztos hogy nem azért jött meg csak még egy egészséges nőnél is van olyan hogy nem ovulál mégis megjön,de mivel mi nem vagyunk orvosok nem tudhatjuk hogy miért is nem jön meg neki :/
2013. aug. 11. 18:57
 5/10 A kérdező kommentje:
én is arra gondoltam , hogy nem volt ovu ( na meg persze ezer másra ciszta stb..) mikor esett a hőm 36,2 majd felment kicsit megnyugodtam gondoltam ez most egy ilyen ciklus azt hittem meg is jön végre mikor lement 36,4 nem is mértem de csak nem jött erre ma reggel megint 36,6. Idegörlő a várakozás jövő hét végéig?
2013. aug. 11. 19:02
 6/10 anonim ***** válasza:

"de mivel mi nem vagyunk orvosok nem tudhatjuk hogy miért is nem jön meg neki :/"

Szerintem ezzel a kérdező is tisztában van. Gondolom tudja, hogy ez egy olyan oldal, ahol nem szakorvosok vannak.

A görbe alapján szerintem nem volt ovulációja. Ha meg nincs ovu, akkor nem kell csodálkozni, ha nem jön meg.

2013. aug. 11. 19:05
 7/10 A kérdező kommentje:
abban még tudtok segíteni ha nincs semmi baj akkor a doki ad gyógyszert amitől megjön és minden megy tovább rendben ? vagy nehezen áll vissza a ciklus ?
2013. aug. 11. 19:06
 8/10 anonim ***** válasza:

lányok egy ovu nélküli hónap mégis rendesen megjött

[link]

2013. aug. 12. 08:45
 9/10 A kérdező kommentje:
hát akkor már tényleg nem tudom mi van velem...:(
2013. aug. 12. 09:56
 10/10 anonim ***** válasza:

TUDOM, hogy van olyan, hogy ovu nélkül megjön.

De olyan is van, hogy nem jön meg.

Tessék, itt van SOK ovu nélküli hónap, amikor nem jött meg, csak és kizárólag akkor, mikor ovum is volt nagy nehezen:

[link]

2013. aug. 12. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!