Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Closty-s hónapos görbém,...

Closty-s hónapos görbém, ilyen görbém még nem volt szerintetek? Megnéznétek?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki hogy nem volt peteérésem, vagy ti mit gondoltok a görbémről?! szerintetek mi lehet? a 13. napi uh on volt egy 17mm es tüszőm azóta nem volt uh!

[link]

2013. jún. 28. 09:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát tényleg nem úgy néz ki, hogy lett volna pé-d! :S
2013. jún. 28. 09:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát én ilyen görbét még nem nagyon láttam :( Olyan, mintha lett volna szépen tüszőrepedésed, de nem maradt fent a hőd....nem értem tényleg :(
2013. jún. 28. 11:59
 3/7 A kérdező kommentje:
hát én sem, még sosem volt ilyen görbém! azt sem tudom mikorra várjam, vagy ne várjam....ma eléggé feszült a méhem mintha kövekkel rakták volna meg nem tudom hogy mi van,pedig nagyon bíztam ebben a hónapban még a 13. napi uh nál mert akkor egy 17 és egy 13mm es tüszőm volt és 12mm es nyálka hártya.
2013. jún. 28. 12:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Én úgy kalkuláltam, hogy kb. a 13.napodon lehetett az ovulációd, akkorra nőhetett meg annyira a tüsződ, hogy megrepedt.

Egyébként a dokim azt mondta anno, hogy closti mellett ne mérjek hőt, mert annyira bezavarhatja a hőmérsékletet, (mivel több tüsző is érik és nem egyszerre repednek meg!) hogy össze-vissza fog alakulni a görbe.

Lehet, hogy nálad is ez van. Mindenesetre még várj a teszteléssel a ciklusod 35.napjáig.

2013. jún. 28. 12:31
 5/7 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló.nekem az orvosom mondta hogy mérjem a hőmet, tavaj júliusban mikor szedtem a closty-t akkor egész szépen alakult a hőm és terhes is lettem csak sajnos el ment a baba.nekem is több tüszőm lett mert a 9-11-13. napokon mindíg más tüszőket láttak nagynak!még mindenképp várni akarok a teszteléssel.be linkelem a tavaji görbém!

itt látszott szépen a megemelkedés a peteéréskor!

[link]

2013. jún. 28. 12:39
 6/7 A kérdező kommentje:

azóta így alakult a görbém!

[link]

2013. jún. 30. 06:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez egy anovulációs ciklus egyértelműen. Azért majd tesztelj mert sosem lehet tudni, de szerintem nem volt ovulációd!

25 hkm

2013. júl. 1. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!