Closty-s hónapos görbém, ilyen görbém még nem volt szerintetek? Megnéznétek?
Úgy néz ki hogy nem volt peteérésem, vagy ti mit gondoltok a görbémről?! szerintetek mi lehet? a 13. napi uh on volt egy 17mm es tüszőm azóta nem volt uh!
Én úgy kalkuláltam, hogy kb. a 13.napodon lehetett az ovulációd, akkorra nőhetett meg annyira a tüsződ, hogy megrepedt.
Egyébként a dokim azt mondta anno, hogy closti mellett ne mérjek hőt, mert annyira bezavarhatja a hőmérsékletet, (mivel több tüsző is érik és nem egyszerre repednek meg!) hogy össze-vissza fog alakulni a görbe.
Lehet, hogy nálad is ez van. Mindenesetre még várj a teszteléssel a ciklusod 35.napjáig.
Utolsó válaszoló.nekem az orvosom mondta hogy mérjem a hőmet, tavaj júliusban mikor szedtem a closty-t akkor egész szépen alakult a hőm és terhes is lettem csak sajnos el ment a baba.nekem is több tüszőm lett mert a 9-11-13. napokon mindíg más tüszőket láttak nagynak!még mindenképp várni akarok a teszteléssel.be linkelem a tavaji görbém!
itt látszott szépen a megemelkedés a peteéréskor!
Szia!
Ez egy anovulációs ciklus egyértelműen. Azért majd tesztelj mert sosem lehet tudni, de szerintem nem volt ovulációd!
25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!