Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a diagrammom?

Monanke kérdése:

Megnéznétek a diagrammom?

Figyelt kérdés

Ezzel a diagrammal szerintetek még lehet esélyem a babára?

[link]

2013. jún. 23. 10:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Sztem nem jól húzta be az ovut, én a 16. cn-ra tenném. Amúgy szerintem egész jó görbe, ha sikeres, már lassan tesztelhetsz is. Tényleg 55 napos volt az előző ciklusod???
2013. jún. 23. 10:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Annyira nem értek hozzá,de én inkább a 15. napra tettem volna az ovulációdat. Hány naposak amúgy a ciklusaid?Nem vagy még a nemvártnál?
2013. jún. 23. 10:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Dehogyis nem 55 napos a ciklusom 31 naposak általában,nem értem mi az ott.Igen az ovulaciomat en is 16 környéken éreztem.Ma lehet megprobalkozok egy teszttel bár nem reggeli első vizeletből mert azt mar le készen de talán a második is megteszi. Szerintetek nem baj hogy csökken a hő?Nem kéne most is 37 körül lennie ha baba van?
2013. jún. 23. 10:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Negatív lett a most csinált tesztem,ezt mar vegyem is biztosra?
2013. jún. 23. 11:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem megfog jönni, a 16. napon volt ovud, és most csökken a hőd, a teszt negatív...szerintem 99 % hogy nem vagy terhes
2013. jún. 23. 12:02
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezen az oldalon szoktam nézegetni a görbéket,itt van mindenféle görbére példa.

A csökkenő hő tényleg nem a legjobb sajnos,de amíg nem jön meg van remény!

2

2013. jún. 23. 13:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a linket,akkor ezek szerint ha az ovulacio után 16-18 napig fent marad a hőmérséklet akkor van remény?Nekem meg így is az alaphő felett van akkor meg ne keseredjek el?
2013. jún. 23. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!