Mitől esett ma le a hőm? Megnéznétek? Esetleg ígéretes szerintetek? SOS?
2013. jún. 18. 12:17
1/10 anonim válasza:
Tüszőrepedés utáni 2-3. napon leeshet egy napra, de ha utána megint felmegy, fent marad, akkor nincs baj, természetes.
2/10 anonim válasza:
Esetleg beágyazódás történt.
Ez az én görbém:
Na, gondoltad volna, hogy ebből baba lett?! :)
Nyugi, amíg nem jön meg, addig nincs "gond".
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ,megijedtem,hogy ez a hónap is rosszul sül el,de akkor még reménykedhetek:) ma vagyok a ciklus 17.napján:)
2013. jún. 18. 12:25
4/10 anonim válasza:
szerintem most lesz ovuláció rossz helyre húzta, ennyi hőm. leesés nem ovuláció a nyák is tojásfehérje. most kéne belehúzni
5/10 A kérdező kommentje:
tegnap egy pár percet feszült jobb oldalt a hasam:/ minden esetre ma elkapom a férjem:)de ilyen későn lenne peteérésem?
2013. jún. 18. 13:00
6/10 anonim válasza:
nem késő ez...jó időben van van akinek még később van, de a ciklus 100 % hogy nem jó helyre tette be
kapd el ma az jó ötlet
7/10 A kérdező kommentje:
okés:) olyan jó h.itt vagytok és segítetek:) a vékony méhnyálkahártyám javítására sok sok vitamint eszek,most pl céklalevet akarok csinálni:)
2013. jún. 18. 13:19
8/10 anonim válasza:
Szerintem is későbbi a PÉ.
Én is hasonlóan jártam, mint Te. A PÉ-t a 11. napra húzta be a ciklus.hu, de közben a 16-17. napon lehetett az ovuteszt és a hő alapján.
Javaslom a fertilityfriend.com, vagy a tcoyf.com oldalakat. Nekem azok pontosabban kiszámolták.
Én most a 32. napon járok, és még semmi :)
9/10 A kérdező kommentje:
hát nem tudom.tegnap leesett 36.3-ra ma is ugyanott van.remélem megemelkedik holnap és reménykedhetek tovább:)
2013. jún. 19. 18:02
10/10 anonim válasza:
Szia! Mi újság van? Hogy alakult a hőd?
Utolsó válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!