Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek ezt az oldalt...

Megnéznétek ezt az oldalt nekem? SOS?

Figyelt kérdés

[link]

25-24-én száraz voltam,tegnaptól vizes a folyásom,hasam fájdogál,és ma 3.napja érzékeny a cicim,főleg a jobb!ez az oldal 29-re teszi be a beágyazódást,ezt h.kell értenem?az lehet h.23-án volt peteérésem?mivel 24-én száraz voltam,az ocu után szokott lenni úgy tudom.Mit gondoltok?a cicifájás jelenthet jót?a termékeny napokat kihasználtuk a párommal 18-tól.

2013. máj. 27. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez a kalkulátor csak egy gép, ő azt számolja ki, hogy hány napos a ciklusod és abból le von 10-15 -öt. Ezt te is meg tudod csinálni, a nem várt napja (amikorra várod a következő mesit) abból le vonsz 14-et akkor van elvileg ovud. pl. 32-14 (32ciklus minusz 14 nap). Ovuláció után 5-7 napig csak vándorol a megtermékenyített petesejt, utána 5-7 napig elkezd a méhbe beágyazódni és lassan elkezdi termelni a tesztek által kimutatható HCG-t. HCG-ből a terehsség 4 hónapjáig egyre több és több lesz. Ha pontosan egyénre szabottan akarod tudni mikor van ovulációd, van e egyáltalán peteérésed akkor vezess hőgörbét, használj LH tesztet, nézegesd a nyákodat (a tojás fehérje nyák utal csak ovura, de nem biztos, hogy észreveszed), nézegesd a méh nyak magasságot. Ha ezeket mind használod vagy 1-2 használsz belőlük akkor sokkal biztosabb eredményhez jutsz mint amit ez a kalkulátor kidob.
2013. máj. 27. 20:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Alapból butaság, hogy csak egyetlen napra teszi a beágyazódást. A beágyazódás legalább 5 napig tart, de még 1 hét múlva is egyre mélyebbre és mélyebbre ássa magát a picike. 29.-én kezdődhet meg a megágyazódás maximum csak ennyit jelent. A cici fájás jó, de ilyen korai időben még egyaránt utalhat babára és mensire is. Majd ha nem jön meg és tesztelsz akkor lehet örülni! Addig is pihenj sokat, vigyázz magadra, és szurkolok!
2013. máj. 27. 20:19
 3/3 A kérdező kommentje:
maximálisan pihenek:)csak furcsak h.max 1-2 napig szokott érzékeny lenni a bimbóm,de most 3.napja az egész cicim fáj:/már a kezemtől fáj:/peteérésem hamarabb volt úgy gondolom egyébként:)
2013. máj. 27. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!