2/13 anonim válasza:
Ez egyelőre (vagy már) negatív. Ha még feltehetőleg ovu előtt vagy, folytasd a tesztelést, amíg a két csík egyforma erős nem lesz.
3/13 anonim válasza:
Még erősödni-e kell a teszt csíknak, de már alakul. Egy pár nap és jó lesz. De nekem olyan is volt már, hogy egyik nap ilyen és másnap teljesen erős pozitív. De ha az átlagot nézzük, akkor szép lassan erősödik fel a csík! Hajrá!!!
4/13 anonim válasza:
Negativ még.Akkor lesz pozi ha a tesztcsik egyforma vagy erősebb a kontrolcsíknál.
5/13 anonim válasza:
A 2.kép sokkal jobb lett, erősebben látszik.Holnapra pozitív lesz szerintem!
6/13 anonim válasza:
Ja most nézem a másikat,az már szép,még holnap nézd meg milyen és mindent bele.24.36 órán belül megtörténik, a tüszőrepedés.
7/13 A kérdező kommentje:
Az első kép a tegnapi. A második linkelt kép a mai. Már alakul. Ma szexizzünk vagy mikor?
2013. jún. 19. 19:31
8/13 anonim válasza:
Szerintem még a másodikon sem pozitív, talán holnap.
9/13 A kérdező kommentje:
Én is úgy látom,h még nem egyforma. Élőben szép erős amúgy,de nem egyforma,se nem erősebb a kontroll csíknál.
Köszi az eddigi segítségeteket! Mentek a zöld kezek :)
Mikor legyünk együtt a párommal??
2013. jún. 19. 19:45
10/13 A kérdező kommentje:
Lehet hülye kérdés,de ez meg is fog repedni?
Már szurkálást is érzek..
2013. jún. 19. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!