Megnéznétek a görbémet? Első hònap, MIT kell
nézni?
ezen még semmi sem látszik, alapvetően az hogy ilyen cikk-cakkos, nem feltétlenül baj ha a peteérés után viszont stabilan fent marad. Ha az LH teszt nem csal, akkor 14-én lehetett peteérésed, ha a napokban emelkedik a hőd akkor valóban ez történhetett, ha nem emlekdeik vagy visszaesik, akkor nem volt még mindig ovuláció, hiába volt + az ovulációs teszt.
A görbe lényegét akkor lehet látni ha megjön a menstruáció, mert attól visszafelé számítva kell legalább 10 napig magasan lennie a hőnek. Ha ez nincs meg, és ugyanilyen cikk-cakk marad és megjön, akkor nem volt peteérésed (vagy rosszul mérsz.. nekem a higanyos mérő adott ilyen cikkcakkot, ugyanakkor a digitálissal nyelv alatt mérve szépen kijött a görbe, de tudok olyat aki fordítva esküszik a dolgokra, szóval kísérletezni kell egy darabig)
2013. febr. 16. 21:03
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Különben digitálissal mèrem nyelv alatt. Terhesség esetèn folyamatosan emelkednie kellene?
MEgkérdezhetem, mennyi ideig mérsz? Csak mert ha csipogásig mérsz csak, az nem elég, legalább 5 percig kell. Szerintem vagy nem volt még peteérésed vagy rosszul mérsz.
2013. febr. 16. 23:06
4/12 A kérdező kommentje:
Hoppá! Cask az első csipogásig... Akkor hogy csináljam?
Egyszerűen ne vedd ki a csipogásnál, legyen meg az 5 perc!
2013. febr. 16. 23:53
6/12 A kérdező kommentje:
De csipogás után kikapcsol... Hmmmmm
Akkor tedd be a szádba és hagyd bent 3 percig, majd csak utána kapcsold be. Ez a görbe nem jó így. Vagy rosszul mérsz (minden reggel ugyanabban az időpontban és nem kikelve az ágyból méred?) vagy valami más gond van, de egy normálisan működő szervezetnek nem szabadna cikk-cakk görbét produkálni. Nekem ilyen görbéim voltak, amikor nem szedtem gyógyszert a PCOS-re.
2013. febr. 17. 00:38
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a segìtséget. Reggel 37-et mèrtem, bár azt is a korábbi mòdszerrel, de holnap reggeltől akkor ùgy mérem ahogy ìrtad. Amùgy igen, mindig reggel, kb 7kor kelek, meg sem moccanok, csak a hőmèrőèrt nyùlok. Mi az a PCo?
én mindig csak első csipogásig mértem és szép görbéim lettek. Szerintem a cikkcakk nem gond és nem feltétlenül utal PCOS-re, csak akkor ha ilyen marad egész a menstruációig. Ha viszont most szép magasakat fogsz mérni menzeszig akkor nincs gond.
2013. febr. 17. 11:38
Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Mert lehet, hogy most lesz majd csak peteérésed. Egy 35-36 naposnál pl simán lehet, hogy ma volt csak.
2013. febr. 17. 13:32
Kapcsolódó kérdések: