Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Életem első ovu. Tesztje....

Életem első ovu. Tesztje. Megnéznétek?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jún. 19. 19:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mi már ilyenkor szexelünk,úgyhogy hajrá!!!24-36 órán belül kireped igen.
2013. jún. 19. 20:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Egyébként nekem volt olyan, hogy ettől már nem lett erősebb, szóval nálam már ez is pozinak számított. És ahogy olvastam tegnap egy kiemelt kérdésben, sokan vannak még így vele. Lehet, hogy Neked sem lesz. Ha szúr akkor jó, mert a petesejt, ahogy nő, úgy feszít, szúr. Az, hogy meg fog e repedni, azt nem tudom, mert azt senki nem tudja Neked megmondani, de optimális esetben igen, mert úgy kellene neki. Én a helyetekben együtt lennék ma is és az elkövetkezendő napokban, mert innentől kezdve bármikor kiszabadulhat a petesejt. Lehet holnap reggel vagy holnapután. Én erre tippelek, de elkapni még nekünk sem sikerült eddig. :(
2013. jún. 19. 20:51
 13/13 anonim ***** válasza:
12-es teljesen igazad van.Nekem is csak egyszer volt egyforma a két csik,erősebb még soha.
2013. jún. 19. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!