Most reggeli első pisiből negatív a tesztem, teljesen letörtem, pedig a jelek amik szoktak mensi előtt lenni most nincs és teljesen jól vagyok. Már nincs esély pozi tesztre ugye? Ha baba lenne azt ma ki kellett volna mutatnia nem?Köszönöm előre is.
Pedig ez olyan szép trifázisos görbe lett volna. De mivel elkezdett esni a hőd, hát, nem tudom. Milyennel teszteltél?
25-ös vagy 10-es? Nem feltétlen. Ha nem fog lejjebb menni, hanem bestagnál vagy visszamegy, tesztelj újra, ha lejjebb megy, akkor meg úgyis meg fog jönni.
2013. aug. 8. 08:45
2/12 A kérdező kommentje:
Romed 25-ös teszttel de teljesen nega sajnos. Már két éve várjuk a babánkat volt egy missed ab-om és azóta nem akar sikerülni. Nagyon elkeseredtem mert tényleg jó helyen lenne a baba. Viszont azt sem értem, hogy ilyenkor már három nappal mensi előtt görcsölök meg idegrohamaim vannak de most semmi. Ma megyek orvoshoz mert múltkor mára kaptam pont időpontot és meg fogom kérni a dokit, hogy nézzük meg mi a gond, ha tényleg nincs most baba. De reggel már biztosra fogom tudni a hőm alakulásából.
2013. aug. 8. 08:53
3/12 anonim válasza:
Én még nem mondanám, hogy keseredj el, mert egy 25-ös nem mindig mutat korán valós eredményt. Sőt, ki tudja, hogy mikor ágyazódott be, ha történt megtermékenyítés. Ha egy-két nappal később, akkor még simán lehet az a teszt pozitív. Ez a minimális hőleesés sem számít, nekem ugyanígy néha eset egy-két tizedet, és mégis pozitívat teszteltem. De a holnapi hő lesz a döntő. Ha nem megy lejjebb, akkor már nagyon gyanús. Próbálj egy jobb tesztet beszerezni reggelre, és lődd el, ha fent lesz a hőd. Én nagyon drukkolok neked!
2013. aug. 8. 09:36
4/12 anonim válasza:
Ja és még annyi, hogy nekem is akkor volt ilyen szép nagyjából trifázisos görbém, amikor pozitívat teszteltem. Linkelem.
Látod, a 30. ciklusnapon nekem is leeset, aztán szépen visszamászott a hőm. Az már egy másik sztori, hogy nem maradt velem, ezen sok nő átesik :(
én is csak azt tudom írni mint a többiek ha tovább esik mensi lesz :( nekem is volt olyan hogy semmi tünete nem volt hogy meg akarna jönni :( de ha vissza megy akkor van remény!!! Nem akarlak se elszomorítani se hamis reményekkel áltatni :/ Mert minden hónap más... majd írd meg hogy mi lesz :) Ilyenkor a legrosszabb tudom de bírd még ki ezt a pár órát :) Drukk!!!
2013. aug. 8. 20:25
6/12 anonim válasza:
Mit mondott a doki? Mondtad, hogy lehet babás vagy? Remélem, úgy vizsgált meg. A Romed 25 nekem csak mensi után mutatta halványan míg másik már jóval hamarabb.
2013. aug. 8. 22:41
7/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok, köszi, hogy tartjátok bennem a lelket. Még nem jött meg úgyhogy várok.
Ha ma nem jön és holnapra sem esik a hőm akkor már biztos leszek a dologban. Remélem így marad.
2013. aug. 9. 07:24
8/12 anonim válasza:
5-ös vagyok drukkolok továbbra is :) jó hogy nem esett a hőd :)
2013. aug. 9. 08:27
9/12 anonim válasza:
van baba? :)
2013. aug. 10. 11:38
10/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok. Késő este erősen megjött, nagyon rosszul voltam. Már jobb, csak lelkileg nem. Ez újabb sikertelen hónap volt. Kell egy kis erő a folytatáshoz, hogy elhiggyem nekem is fog sikerülni a baba a vetélésem után. De ez már a második év, hogy nem akar. Nem értem az egészet, de remélem szeptemberben már nem jön meg. Köszönöm, hogy drukkoltatok nekem. Jól esett nagyon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!